17/18 H:18 | Kayserispor 1-3 Galatasaray | MS | 22 Ocak

Gomis'in olmaması büyük handikap Eren'in şaşırtması lazım

Gomis'in yokluğu hiç iyi olmadı. Ne olursa olsun kazanmamız gerek.

Cok zor mac eksikler yuzunden. Herkesin kazandigi (Basak disindakiler bala g.te de olsa) haftada kazanmamiz mutlak zorunlulukta.

gomis işi can sıktı. yine de takıma güveniyoruz en azından mücadeleyi görecegiz sahada. başarılar cimbom.

takımdaki eksikler degil asıl cücü denen eyyamcı karaktersiz yarın bizi dograyacak

cücünün oldugu maca tam kadro cıktıkta noldu hatırlayın !!

ben eren i oynatacağıma forvetsiz çıkardım rodri feg yasin i ilerde oynatırdım hem defansı daha rahat bozar hemde ikili oyunları seven oyuncular gole eren den daha yakın isimler

o karaktersiz hakem bozması ile deplasmanda kazandıgımız mac hatırlıyormusunuz ?

Ereni oynatmayıp yasini forvete koyması daha mantıklı ama eren kazması oynar muhtemelen.Ben mağlubiyete alıştırdım kendimi,puan alırsak sürpriz olur baya.

Seyirci baskısı olan bursa deplasmanında böyle rahat oynayıp güle oynaya kazanan başakşehir dandik deplasmanlarda puan kaybetmez gibi geliyor. Bizim ne yapıp edip almamız lazım bütün deplasmanları

Seyirci baskısı olan bursa deplasmanında böyle rahat oynayıp güle oynaya kazanan başakşehir dandik deplasmanlarda puan kaybetmez gibi geliyor. Bizim ne yapıp edip almamız lazım bütün deplasmanları

sezon basında bir düsüncem vardı halada gecerli,büyük takımların hepsi tahmin edilmeyen sürpriz maclarda puan kaybedecekler ki genelde öyle oldu

misal ligin son 8-9 macı alt sıradaki takımlarla oynayacak fenerin fikstürü tahminlerden daha zor adamlar kümede kalmak icin ölümüne saldıracaklar.

bizde Eren varsa onlarda da Umut var. Bu kadar korkmayın ya.

Gomis'in olmaması olumsuz etkilemez sadece bizleri yani taraftarı olumsuz etkiler, takım yarın çıkar paşalar gibi mücadelesini verir belki bakarsınız maçın yıldızı Eren veya başka biri olur o yüzden takıma güvenin gerisini boşverin :D

Geri
Üst Alt