17/18 H:18 | Kayserispor 1-3 Galatasaray | MS | 22 Ocak

Tolga Ndiaye pas istasyonu olarak hata verebilir bence, Selçuk kupa maçında çok iyi paslar çıkartmıştı.

4-3-3 nasıl olur peki?

Muslera
Mariano-Serdar-Koray-Linnes(hoca herkes yerinde oynar söyleminden lato olabilir)
Ndiaye-Selçuk-Tolga
Feg-Eren veya Yasin-Garry

Yasin bence Erenden daha faydalı olabilir forvet konusunda.

Edit: Belhandayı unutmuşum, Tolga'nın yerinde Belhanda olur.

Hoca 10 no suz oynamaz. Takimin kimyasi ile hic oynamaz Fernando yokken. BELKI

Donk Tolga
Ndiaye

yapar ama sanmiyorum. Belhanda ve Ndiaye nin yerleri garanti. Tolga belki pas istasyonu olarak öne iyi oynamaz, daha cok kanatlari calistirir AMA ofansif katki olarak cok ama cok daha verimli olur (gol, sut, kafa ). Birde Kayseri deplasmaninda hunharca kosan adamlar lazim olacak cünkü

a) Kayseri kosan takim
b) Belhanda sacma sapan pas hata, top kayiplari yapip, kontra yediriyor. Ve izledigim kadariyla Kayseri öne iyi oynayan takim. Hizli aniden cikiyorlar Deniz ile

Hoca 10 no suz oynamaz. Takimin kimyasi ile hic oynamaz Fernando yokken. BELKI

Donk Tolga
Ndiaye

yapar ama sanmiyorum. Belhanda ve Ndiaye nin yerleri garanti. Tolga belki pas istasyonu olarak öne iyi oynamaz, daha cok kanatlari calistirir AMA ofansif katki olarak cok ama cok daha verimli olur (gol, sut, kafa ). Birde Kayseri deplasmaninda hunharca kosan adamlar lazim olacak cünkü

a) Kayseri kosan takim
b) Belhanda sacma sapan pas hata, top kayiplari yapip, kontra yediriyor. Ve izledigim kadariyla Kayseri öne iyi oynayan takim. Hizli aniden cikiyorlar Deniz ile

Maicon-Fernando-Gomis çok kritik adamlar bizim için, hiç iyi olmadı. Ama TD Fatih Terim olunca maç için ümidim azalmış değil. Yarın ola hayrola diyelim.Sohbet için teşekkürler. Hayırlı geceler.:hat:

İlk yarının maçlarını son kez inceledim ve kendi kendime izlerken oyuncular hakkında bir analiz yaptım. Bu maça çıkması gereken kadronun bu olduğunu düşünüyorum:

------------------------Muslera---------------------------

Mariano-----Denayer (Ahmet)-----Serdar--------Hakan----

Rodrigues--------Ndiaye--------Selçuk (Tolga)----------Yasin---

--------------Feghouli--------------Gomis---------------------
Feghouli orada oynamaz diye Tudora yukleniloyordu, sende onun gibi kullanmissin :)

SM-N910F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Günaydın büyük Galatasaray taraftarı. Bugün 7 düvele meydan okuma günüdür.

yoksa siz de

Allah'ın izniyla

kazanacağımızdan

kuşkusu olan

imansızlardan mısınız?

Bu maçı kaybedeceğimiz öngörüyorum 3-1 falan gibi hem de..

gomis ile ilgili alacakları ödenmediği için sakatlığını bahane edip 2 antremana çıkmamış ve bu yüzden kadrodan çıkartılmış şeklinde bir laf dolanıyor.

bi yerde gomis maaş alamıyor yazıyoor

bir yerde fatih terim istifa etcek

hepsini hizaya sokacağız

Geri
Üst Alt