17/18 H:18 | Kayserispor 1-3 Galatasaray | MS | 22 Ocak

Ndiaye-Belhanda-Serdar-Marianodan efsane futbol bekliyorum

Muslera
Mariano
Serdar
Denayer
Linnes
Selçuk
Ndiaye
Yasin
Rodrigues
Belhanda
Feghouli

Tarzı bir kadro da şaşırtmaz. Soso’yu öne atıp deneyebilir Terim. Ama büyük ihtimal Yasin Eren değişikliği olur

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Ryan Mendes denen elemana dikkat etmek lazım topla fişek gibi gidiyor

Çok garip bi maç.
Ne olacağını hiç kestiremiyorum, gomis yok zar zor 1 gol atarız belki diyorum.
Bi taraftanda ndiaye fegu belhanda rodri/yasin biraz kıpırdarsa erene rağmen bile 3-4 çakarız diyorum.

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

Allah yardımcınız olsun aslanlar bu taraftar arkanızda.

Yahu siz iyimisiniz? Hadi eksikler meksikler anladik da imkansiz ne demek kayseri kim la sömüdica midir sumidico mudur bedir bir kac galibiyet aldi diye kayseri yi yenmek imkansiz ne demek yahu korkmayin okadar da

SM-G950F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

İmparator'a inanıyoruz

Z9VNzk.png

Alıcaz eksiklere rağmen alıcaz ve çok fena gözdağı vericez

Feghouli orada oynamaz diye Tudora yukleniloyordu, sende onun gibi kullanmissin :)

SM-N910F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Orda kullandığını pek hatırlamıyorum ama sağ kanatta Garry ile Feghouli'yi kıyasladığımda Garry'nin daha etkili olduğunu gördüm. Feghouli serbest oynarsa daha etkili oluyormuş şeklinde düşünüyorum. Daha hızlandırıyor. Belhanda'nın dış sahadaki etkisiz oyununa karşı da bu kadroyu düşünmüş olabilirim. He bir de Fatih hocanın 4-4-2'ye döneceği haberlerinden etkilenerek kurguladım. Hoca'nın seveceği oyuncu tiplemeleri, mentalitesi ve oyuncuların ilk yarıda etkili olduğu bölgelerden kurulmuş bir kadro diyim özetle. Feghouli'yi ikinci forvet tarzında Garry ile Yasin'li kanatlarla birlikte izlemek isterim. Dönemlik bir fantezi sadece, bakalım uygulamaya konacak mı :)

gol atmak sorun degil atarız ama yemeden nasıl duracaz hem sol bek yok hem stoper yok denayer gibi bir bomba var

Şu forma ile maç aldık mı?

Ts ve Malatyaya 2-1 yenildik bu forma ile ama bu maçı 2-1 alacağız

Geri
Üst Alt