17/18 H:18 | Kayserispor 1-3 Galatasaray | MS | 22 Ocak

Muslera
Mariano
Serdar
Denayer
Linnes
Selçuk
Ndiaye
Yasin
Rodrigues
Belhanda
Feghouli

Tarzı bir kadro da şaşırtmaz. Soso’yu öne atıp deneyebilir Terim. Ama büyük ihtimal Yasin Eren değişikliği olur

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

belhanda haric hll

Belhanda nin oynamadigina sevinecegim diye Selcuku görmemisim ben yav.

Ya o oynayacakti ya Tolga. Ben olsam Tolga yi oynatirdim ama muhtemelen Belhanda kesik yedi diye Selcuk'un artik pek bir eseri kalmayan "oyun kurucu" yönünden faydalanmak istedi hoca.

Son düzenleme:
Kayserispor XI: Lung, Lopes, Sapunaru, Kana-Biyik, Atila, Şamil, Badji, Deniz Türüç, Boldrin, Mendes, Umut Bulut

Belhandanin olmamasi haric kadroyu begenmedim tbh

Belhanda bi durup kendine gelir umarım yok öyle garanti 11 ayağına saçmalamak. İstiyorsan formanı adam gibi topunu oynayacaksın harika karar canım hocam ❤️

4-4-2

Garry-Badou-Selcuk-Yasin

Feg-Eren

riskli oyun Ryan Mendes kontrada delik desik edebilir Latoyu

İlk yarının maçlarını son kez inceledim ve kendi kendime izlerken oyuncular hakkında bir analiz yaptım. Bu maça çıkması gereken kadronun bu olduğunu düşünüyorum:

------------------------Muslera---------------------------

Mariano-----Denayer (Ahmet)-----Serdar--------Hakan----

Rodrigues--------Ndiaye--------Selçuk (Tolga)----------Yasin---

--------------Feghouli--------------Gomis---------------------

Hakan hariç tahmin ettiğim kadro çıkmış. Bakalım diziliş aynı olacak mı. Dileğim gerçekleşti. Skora yansır umarım. :)

Eren bu maçta kafayı yedirtir ya kavak ağacı gibi dolanacak Sinan oynasaydı keşke
santraforsuz oynamak intihar olur erene mecburuz umarım idare eder bugün. sinan papatya falı gibi adam canı nezaman isterse ozaman oynuyor sertlikte çabuk siniyor

DUKEOFkX4AYQJHL.jpg

Maicon = Mariano

Fernando yok selcuk var, orta saha daha direncsiz kaldi, sonra bide arkaya yardima gelen Belhanda'yi cikardi.

Orta saha'da Selcuk ve Feghouli ezilir, Badou tek basina kalir.

Geri
Üst Alt