17/18 H:18 | Kayserispor 1-3 Galatasaray | MS | 22 Ocak

sampiyonluktaki rakipler galip geldi.. kopmamak için 3 puan sart.. hadi insallah

Bir maç kritikse ve Kayseri ile yapıyorsak, çekinerek başladığımız maçlarda eze eze galip geldik.

Yine öyle olacak inşallah.

Reis .gelmiş :D
821c06864f51a37a044e6d528e3d9536.jpg

Fatih Terim yaptimi,Adam eder oluyor,Tudor yaptimi anani avratini........Hey Allahim ya.Hic unutmuyorum Tudor bir Mac Feghouliyi Golcü arkasi oynatti,burda herkes koy kanata koy kanata diye demedigini birakmadi,bugün aynisini Terim yapiyor,kimsenin sesi cikmiyor.Linnes in ölüsü Lato dan daha iyi,Selcugun oynadigi mevkiye Belhandayi koyardim yine Selcuk u oynatmazdim(Unuttum evladiydi demi?)

Fatih Terim yaptimi,Adam eder oluyor,Tudor yaptimi anani avratini........Hey Allahim ya.Hic unutmuyorum Tudor bir Mac Feghouliyi Golcü arkasi oynatti,burda herkes koy kanata koy kanata diye demedigini birakmadi,bugün aynisini Terim yapiyor,kimsenin sesi cikmiyor.Linnes in ölüsü Lato dan daha iyi,Selcugun oynadigi mevkiye Belhandayi koyardim yine Selcuk u oynatmazdim(Unuttum evladiydi demi?)

amac?

Bence Yasin 2. forvet olur 4-4-2 oynarız.

Dursun maçı izliyor mudur acaba?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Fatih Hoca bunu kendi söyledi zaten. Biz koyarsak taraftar tepki göstermez diye. Çünkü doğru. Fatih Terim güvenmediği adama forma vermez. Bakalım neler olacak? Kötü sonuç olursa eleştirin tamam da daha maç başlamadan bu eleştiriler haksızlık oluyor. Ayrıca Tudor'u savunan bir insanın da Galatasaraylı olabileceğini sanmıyorum.

Başkan kestiriyo ayak üstü

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

Baskan pereze benziyor

Kuslari kafeslerine alalim

gol geliyor net

Baskılı başladık

Alnitak Alnilam Mintaka

Geri
Üst Alt