17/18 H:18 | Kayserispor 1-3 Galatasaray | MS | 22 Ocak

Lato iyi oynamıyor mu sizce de

Alnitak Alnilam Mintaka

İlk başta kızdım selçuğu oynattığı için ama yiğidi öldür hakkını yeme.
Şuan selçuk 2-0 kayseri
O istediği için 2-0 oldu oyunu defansdan hücüma kadar heryerde kontrol ediyor

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

Takıma transfer yapılmadı
Üstelik takım omurgası komple yok
Şu anda bana göre ligdeki en zorlu anadolu deplasmanı Kayseri

Buna rağmen daha maçın ilk çeyreğinde kopardık maçı helal olsun ...

Tudor izliyor musun Tudor??? Büyük takım dediğin deplasman meplasman dinlemez nasıl oynar görüyorsun değil mi? İyi izle ders al. Büyük takım hocası nasıl olunurmuş gör.

Geriye düştüğünde dağılmayacak, öne geçtiğinde de skoru koruyacağım diye geriye yaslanmayacak bir takım görmek istiyordum uzun süredir ve çok şükür bugün itibari ile görüyorum sanırım. Büyük takım nasıl oynar dersi veriliyor şu anda.

Sırf kaybedelim de hocaya sallayalım diye düşünenlere girsin goller o kadar eksiğe rağmen hocayı kadrodan dolayı eleştiren ergenlere gelsin bırakın şu bilgisayar oyunlarını artık hoca var kenar da hoca.. bostan korkuluğu yok artık..

Cüneyt hocam saçını mı boyatmış

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Gerçek imparator ts maçından sonra getirilseydi şimdi 10 puan farkla viskimizi yudumluyorduk.

beklenen-oldufatih-t-9f08437ee73c8459b3de.jpg

bu yumruk düsmanlarimiza girsin

Tudor izliyor musun Tudor??? Büyük takım dediğin deplasman meplasman dinlemez nasıl oynar görüyorsun değil mi? İyi izle ders al. Büyük takım hocası nasıl olunurmuş gör.

Geriye düştüğünde dağılmayacak, öne geçtiğinde de skoru koruyacağım diye geriye yaslanmayacak bir takım görmek istiyordum uzun süredir ve çok şükür bugün itibari ile görüyorum sanırım. Büyük takım nasıl oynar dersi veriliyor şu anda.
Tudor denen mal değneğini anıp tadımızı kaçırmasan diyor sayın Türker

Alnitak Alnilam Mintaka

Maça yavaş başladık.

GSCimbom Forum kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi

Bazen bizim takım öyle bir baskı yapıyor ki ben korkuyorum

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Birini denizi tutsaydı keşke.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Geri
Üst Alt