GSCimbom
17/18 H:2 | Fenerbahçe 2-2 Trabzonspor | MS | 20 Ağustos
Alper Altun

17/18 H:2 | Fenerbahçe 2-2 Trabzonspor | MS | 20 Ağustos Sayfa 57

Alper Altun ·

Cevap
1,3K
Okunma
63,2K
Sayfa
57/65
Fenerbahçe22Trabzonspor20 Ağustos
koklayanlar beğensin namımız yürüsün.

a03944c5bbbeeb239108cb1c0f5798c6.jpg

La bu Fener taraftarı haplanmış herhalde. Takım ölmüş ağlayanı yok bunlar hala vura hura mura bir şeyler bağırıyor, birileri Volkan'ı şakşaklıyor beyler herhalde adamlara çok yüklendik artık acı bağımlısı oldular bundan zevk almaya başladıklarını düşünüyorum.

fener ciddi kötü lan form morm değil bariz kalite eksikliğinden,ndoy'da tslde izlediğim en kötü forvet lan umuttan bile tırt,Durica'yı çok beğeniyorum bide

D6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

bana göre ikiside rezalet aziz yıldırım ersun icin kavaktevsiz derken haklıymıs herif bugun resmen domaldı fenere karsı

oyuncu degisiklikleri bile bunu gösteriyor

fenerin durum cidden vahim kjaeri sattıklarına cok pisman olacaklar valbuena dısında sapkadan tavsan cıkaracak adam yok bence

feneri cok kreatif bulmadim bende. Ancak iceride yine derbi kaybedeceklerini sanmiyorum. Biz eger saglam bir solbek ve stoper alirsak kazanabiliriz

Sanirim son senelerde Fener'in en kötü lige baslayisi bu.

Daha önce ilk iki hafta sonrasi 2 puan dan daha azini topladilar mi hic son zamanlarda?

geri zekalı hamsiler. aldıkları maçı verdiler. bir daha nah yakalarsın böyle feneri.
biz de bu feneri yenemezsek bize de yazıklar olsun adamlar leş gibi top oynuyor.

Geri
Üst Alt