17/18 H:2 | Fenerbahçe 2-2 Trabzonspor | MS | 20 Ağustos

Tudor geçen sezon büyük maçlarda defansif oynayarak bizi kötü oynattı, evde oynadığımız Fener maçında ise ofansif oynayıp maçı az kalsın kazanıyorduk

Biz bunları kadiköyde yenmek için 1. dkdan itibaren deli gibi pres yapmamız lazım.

Bunlardan korkmayacaksın.

trabzon maçlarında mutlaka öne geçen taraf biz olmalıyız . hamsiler öne geçerse kasaplık yapar her rezalet çıkarır .
skoru bulmalıyız ki kasaplık yerine top oynamaya çalışsın .

Ts bu maçı alamadıysa bir 38 yıl daha kazanamaz burada

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Lens-Kjaer-Sow gitti
Valbuena-İslai-Dirar-Guli geldi
Ahmet çaakr doğru sölüyor. Güçlenmek yerine güç kaybetti mallar

DHs2yOEWsAMJ5gL.jpg

Bence guliano ust duzey bir adam degil. Belhandanin iki tik asagisi

aynen katılıyorum bende zaten objektif gözle izledim zenitte hic izlemedim ama mancini gönderince süphelenmedim degil

savunma yönü yok ve topsuz oyunda yok diye izleyenlerdesöylüyordu ki dogruymus

fener gibi 28 oyuncusunun 3 tanesi kreatif olan bir takımda elbet fark yaratır ama alex filan rüyalrına girerlerse cok söverler

Cok iyiskor.

Ama su Ersunun futbol mentalitesinden nefret ediyorum.

Ersunun takimi 1000 faul yapiyor. Yugoslav faulunu kullaniyor. Ve hic bi hakem sistematik faullere karsi sari vermiyor.

Bu ersun bizi de cok bozacaktir anti futbolu ile serefsiz!

Aslinda Soldado iyi golcu de o arkasindaki adamlar ile isi cok zor
Vallahi çok fazla posisyon harcıyor.
Valencia da iyidi ama orada da çok çok kaçırdı. Ama Valencia o dönem çok fazla servis ediyordu takım olarak buna. Tottenham de pek takip etmedim bilmem orasını.
Ama dediğim gibi posisyon üretme konusunda çok faydalı oyuncu. Giuliano partneri olursa skor üretme konusunda rahatlatan faktör olabilir.
Valbuena bunlarda çok tehlikeli adam. Sadece oyunculuğu ile değil. Adam o kaybetmeye gelemeyen karakter ve bunu takımına yansıtıyor oynadığı takımlarda.

Geri
Üst Alt