17/18 H:2 | Fenerbahçe 2-2 Trabzonspor | MS | 20 Ağustos

Kesinlikle katılıyorum. Wiel dir rvp dir falan. Lensten kurtuldular. Şu 2 sindende kurtulursalar iyidir. Ben takım yönetsem hollandalıları ülkeye sokmam. Nereye gitseler sorun.

Lens'in durumunun bu 2 adamla alakası yok yalnız adam hayvan gibi top oynadı geçen sene. Zaten kendi ayrıldı takımdan.

Dirar hicbir yerde bi halta yaramaz
Boktan oyuncu...

SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Toroğlu: "Maçın en iyi adamı Gomis idi"

Sent from my Galaxy S8+ using GSCimbom mobile app

yalnız valbuena bu takım icinde cok adam döver bu mal sürüsüne ortamı acsam pasmı versem diye

Erman Toroğlu: sahanın en iyi ismi Gomis'ti (bu maç için)

Adam müptelası olmuş bizim oğlanın

Ohh haftaya Ümüt'e karsi mi oynuyorlarmis. Imdatlarina yetisir o Bozayı

Dirar, Isla, Culyano, Guizado hepsi leş.

Selçuk - Tolga >>>> Josef - Topal/Ozan/Ekici

Fener son 10 dakika tempo yapti ama iddaa ediyorum penalti olmasa tempo da yapamazdi gol de atamazdi. Penaltida cok sansizdi trabzon. Adam elini pozisyon oncesinde elini arkaya sakliyor top havadayken kolu aciliyor. Belki sansizlik belki beceriksizlik.

soldado iyi kötü bizim ligte is yapar ama tottenhamda gecen yıllarda zaten emekliligini orda vermisti

tek çırpınan o şu an yaşıda var pili biter sakatlanır zaten böyle kastrırsa 2 maç sonra[QUOTE=Halim K

Erman Toroglu fener-trabzon mac icin : Sahanin en iyi adami Gomis`ti

Aykut GözGöz-Vardar-Ts maçlarının toplamında 25 net pozisyon bulduk demiş. :asd22:

Fenerı de hollandalılar sabote edıyor v persie gıtmesı gerek bızde kı gıbı sabotajcıları yollarsa belki bi ihtimal ıs yapar..

selcuk-inan_138254.jpg

fenerde çaresiz bi hava var,bjk de bu havayı tatmalı.bjk daha cok hakediyo bu durumu.

Erman: bu feneri yenemiyorsan teknik direktörlük falan yapma. Takımın ne oynadığı belli değil, taraftar karışmış, kalecinin, oyuncuların ayakları titriyor..

Yerden göğe kadar haklı..

Geri
Üst Alt