17/18 H:2 | Fenerbahçe 2-2 Trabzonspor | MS | 20 Ağustos

beter ol volkan

SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Burak devam edebilseydi Trabzon yenerdi. Damdoy mudur nedir adam futbol fukarası. Neyse beraberlik bizim için daha iyi oldu.

Cuma gece 12 de puan durumun da 7 puan farkı gören şikeciler havluyu atar haftaya lige.

trabzon forumlarına baktım trabzonlular cıldırıyor ersunun makattan kan alacaklar ki sonuna kadar haklılar adam aleni sattı macı

valenciada soldado'nun iyi olma sebebi cok pozisoyn yakaliyordu valencia
Tottenham daha kısır takımdı kaçıra kaçıra tabela yapamadi
Ama bizim ligde is yapar

SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Fenerbahçe top namına hiçbirşey yapmıyor. Geçen seneden daha kötü durumda. Haftaya gençlerbirliği deplasmanına gidiyor. Eğer hakemler gençleri yemezse. Gençler orada en kötü 1 puan alır. Guiliano tahmin ettiğim gibi mükemmel bir yetenek değil ama nerde ne yapacağını çok iyi biliyor. Soldado çok saç baş yoldurur. RVP de seneye kadar ısınır heralde. Trabzonda ise Burak dışında 2-3 adam daha var gerisi çöp.

Fenerı de hollandalılar sabote edıyor v persie gıtmesı gerek bızde kı gıbı sabotajcıları yollarsa belki bi ihtimal ıs yapar..

Ulan Sinan Engin Van Persie rezil ama volkana yapılanlar üzücü öyle mi

Bu Ateş üfleyerek sönmez

Fenerı de hollandalılar sabote edıyor v persie gıtmesı gerek bızde kı gıbı sabotajcıları yollarsa belki bi ihtimal ıs yapar..

Kesinlikle katılıyorum. Wiel dir rvp dir falan. Lensten kurtuldular. Şu 2 sindende kurtulursalar iyidir. Ben takım yönetsem hollandalıları ülkeye sokmam. Nereye gitseler sorun.

Guilliano ve valbuena sapkadan tavsan cikarmadigi sürece fener den birsey olmaz

Soldadoya yazık ne olmus yılların golcüsü.. guizadan beter olacak gıbı

Geri
Üst Alt