Mahir Nadi
Büyük Kaptan
- 10 Ağustos 2010
- 26.602
- 8.335
- 1.813
Toroğlu: "Maçın en iyi adamı Gomis idi"
![]()
Sent from my Galaxy S8+ using GSCimbom mobile app
Erman asik oldu Gomise demedi demeyin
Yatin obur gun imza forma filan isterse sasirmam

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Toroğlu: "Maçın en iyi adamı Gomis idi"
![]()
Fener son 10 dakika tempo yapti ama iddaa ediyorum penalti olmasa tempo da yapamazdi gol de atamazdi. Penaltida cok sansizdi trabzon. Adam elini pozisyon oncesinde elini arkaya sakliyor top havadayken kolu aciliyor. Belki sansizlik belki beceriksizlik.
Hocam gizli Galatasaray lı zaten. Emin değildim tah geçen kayseri maçına kadar. A sporda maç oynanırken yayına giriyor bunlar. Hocam tv de maçı takip ediyor ki yüz ifadesi hop hop heyecandan kopacak her anToroğlu: "Maçın en iyi adamı Gomis idi"
![]()
Aykut GözGöz
Bir devrin sonu. Muhtemelen bu sezondan Aziz Yıldırım ve Volkan mecazi anlamda canlı çıkamayacak. Seneye fener yönetiminden kadrosuna değişir.
Dirar, Isla, Culyano, Guizado hepsi leş.
Selçuk - Tolga >>>> Josef - Topal/Ozan/Ekici
Ekici Xelçuktan daha iyi olabilir bu sezon
Fener bahsettiğiniz kadar da kötü değil. Rakibi küçümsemeyelim. Kendi oyunumuza bakalım. 90 dakika iyi ayakta kaldılar. Yine bir şekilde yarışın içinde kalırlar bunlar. Önemli olan bizim ne yaptığımız.
İyi oyuncu gibi geldi bana. Ama bir Alex değil gibi.Yeni oyuncu nasıldı beyler şu alexten iyi dedikleri
SM-A700F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Erman: bu feneri yenemiyorsan teknik direktörlük falan yapma. Takımın ne oynadığı belli değil, taraftar karışmış, kalecinin, oyuncuların ayakları titriyor..
Yerden göğe kadar haklı..