GSCimbom
17/18 H:2 | Kasımpaşa 2-2 Beşiktaş | MS | 18 Ağustos
Vasfi Vural

17/18 H:2 | Kasımpaşa 2-2 Beşiktaş | MS | 18 Ağustos Sayfa 31

Vasfi Vural ·

Cevap
765
Okunma
41,9K
Sayfa
31/39
Kasımpaşa22Beşiktaş18 Ağustos
Bjknin 3 puani hanesine yazdiracagi hususunda fikir birligine varmaliyiz.
78c9d90e15f0457fb4af4f8bfb4f569e.jpg

TapaTalK

beyler bundan sonra totemimiz ercan saatçinin pembe gömlekli makyajlı rimelli vs. fotosu
skoru yakalayınca hasan şaşı devreye sokuyoruz.

ulan olayı biraz erken keşfetsem 8 yedirirdim bu bnelere fakat 75' biraz geç oldu

Bu maçta puan kaybetmeleri mucize gibi bişeydi.Paşanın 2 şutu var onlarda gol oldu.Rezalet ötesi bir takım.Net söyliyorum bu paşayla biz oynasak 5 lik yaparız en az.Kargaların tek oyun planı var.Ver canere içeri orta yapsın.Daha çok puan kaybeder bu takım.

Dedim size BJK çok tırt oynuyor diye. 85 dk top falan oynamadı. Tek yaptıkları orta ve karambole gol bulma.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Kpaşa geçen yılki bizim takım gibi temassız futbol oynuyor. İlerleyen haftalarda hücumda daha organize hale gelirler ve bunun ekmeğini de yerler ama takım savunmaları çok kötü.

beyler bundan sonra totemimiz ercan saatçinin pembe gömlekli makyajlı rimelli vs. fotosu
skoru yakalayınca hasan şaşı devreye sokuyoruz.

ulan olayı biraz erken keşfetsem 8 yedirirdim bu bnelere fakat 75' biraz geç oldu

Bu dava sensiz olmaz reis izindeyiz.

Bu rezil kasimpasaya kaybettikleri 2 puan baslangic olur artik

devami gelsin de hava yakalamasinlar

bir de sanirim bjk ile Gs 2 hafta arayla mi oynuyor 3 hafta mi , ama kisa bir sure once rakipleri gorme sansi var

ornegin kasimpasa feci .

Bu cenk enteresan. Sinan gumusten fazladir katkisi

artık talişkada kurtaramıyor bunları bitmişler doymuşluk bitirecek bjk yi + GS nin dönüşü.

Her duran top tehlike bizim icin. Ceza sahasina güzel orta yapabilinecek yerde foullerden kacinmaliyiz mutlaka ve ne olursa olsun kornerlerden de kacinmaliyiz.
anlik kal geliyor bizimkilere
gecen yedigimiz goldede tolga dondu
musleraninda hatasi vardi
ama sezon ortasina dogru cozulur doye umuyorum bakalim tudor ve ekibi
umarim iyi analiz ediyodur oynadığımiz maclari

SM-G610F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

bjk rezil paşa daha rezil savunması berbat Rıdvan övüyor paşayı gerçi bırakın şu salağı :) maç hele facia kötüydü ... beraberlik maçın hakkı ... biz yolumuza devam edelim kayıpsız

Geri
Üst Alt