17/18 H:2 | Kasımpaşa 2-2 Beşiktaş | MS | 18 Ağustos

Şeytan paşaya çok iyi takım dedi.Böyle mallar spor yorumcusu olabiliyor işte.İzlediği maçı anlamıyor daha mal.Ulan bu paşanın neresi iyi herifler son 10 dakka abartmıyorum 2 pas yapamadı.Normal bi takım olsa kevgire cevirmeleri lazımdı kargaları.1 kişi vardı defanslarında son 5 dakka.

şu hakemler fenerde olsa iyi bi kadro ile ezip geçerdi anasını satıyım.gerçi geçen hafta onların da ilk gol ofsayt.

Şu Paşa savunmasına karşı berabere kalmak büyük hüner ister

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

kasimpasa = trezeguet
Gerisi çöp kere çöp abv hepsinin. Kayseri olaydı bjkyi 3lerdi

abv asamoah

rıdvan zırtosu programa istiklal marşı söyleyen topçu yok diyerek başladı

senin algını asamoah miksin rıdvann

kasımpaşanın aslında hücumu bence gayet iyi ama ortasahası bitik adamların ortasahada iyi oyuncular olsa cok daha farklı olur

vikings 3. sezonunu izliyordum ki maç 2-2 bitmiş
bu iyi haber
ama yarınki maçın önemi artmış oldu

rıdvan federasyon başkanı adayı ya nereden vursam diye uğraşıyor.

bjk sampiyonlugu kaybetsin direk aglayacaklar yabanci sinirlamasi diye

medel nasıldı ? benim 4-5 sene önce gördügüm medel ortsahada adam yiyordu simdi beli dönmüyor diyorlar

Şeytan paşaya çok iyi takım dedi.Böyle mallar spor yorumcusu olabiliyor işte.İzlediği maçı anlamıyor daha mal.Ulan bu paşanın neresi iyi herifler son 10 dakka abartmıyorum 2 pas yapamadı.Normal bi takım olsa kevgire cevirmeleri lazımdı kargaları.1 kişi vardı defanslarında son 5 dakka.
Bu ayni mal,Galatasaray'a iyi diyebilmek icin gelecek hafta Kayseri'yi ve Osmanli karsisindaki Galatasaray'i gormekbgerek dedi.

HUAWEI RIO-L01 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

kasimpasa'nin aldigi 3 oyuncu özellikle dikkatimi cekti. neumayr, mensah ve trezeguet baya iyi transferler olmus. su mensah icin atletico madrid 6 milyon euro bonservis ödemis. onlar aldiysa bu adamda is vardir. trezeguet icin anderlecht yine 3.2 milyon euro harcamis. kiralik olarak alsalar bile her takimda böyle 1-2 tane yillik ücreti düsük yetenek alinabilir. ihtiyarlar ligi seyretmekten iyidir.
keske diger takimlarda boyle firsat transferleri yapabilse
ismi olan posasi çıkmış adamlari topladilae

SM-G610F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

kasimpasa su popov'u hemen göndersin. bulgar oyunculardan süphelenmek istemiyorum da bu adam cidden vasat.

orta sahada andre castro'yu göztepe'ye ikram edip Serkan Şafak ve tüm izmiri sevindirdiler o iyi ama kendileri adina kötü olmus

stoper ve forvetleri yok, ileride top tutamiyorlar. veysel ve o tunuslu stoper agir kaliyor. neyse velhasil kelam kasimpasa düser insallah :D

Geri
Üst Alt