Fatih Hacı
Berlin Panteri
Bir duralım yani. Herif ilk maçına çıkmış az süre aldı. Bakarız neyin ne olduğu ilerdemedel nasıldı ? benim 4-5 sene önce gördügüm medel ortsahada adam yiyordu simdi beli dönmüyor diyorlar
Bir duralım yani. Herif ilk maçına çıkmış az süre aldı. Bakarız neyin ne olduğu ilerdemedel nasıldı ? benim 4-5 sene önce gördügüm medel ortsahada adam yiyordu simdi beli dönmüyor diyorlar
Bir duralım yani. Herif ilk maçına çıkmış az süre aldı. Bakarız neyin ne olduğu ilerde
medel nasıldı ? benim 4-5 sene önce gördügüm medel ortsahada adam yiyordu simdi beli dönmüyor diyorlar
Bu ayni mal,Galatasaray'a iyi diyebilmek icin gelecek hafta Kayseri'yi ve Osmanli karsisindaki Galatasaray'i gormekbgerek dedi.
HUAWEI RIO-L01 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Bir duralım yani. Herif ilk maçına çıkmış az süre aldı. Bakarız neyin ne olduğu ilerde
Bütün kuşlara sempatisi var adamın.Fenerli mi tinerci mi 2 lemde bıraktı beni köftehor
Fernando kim medel kimfernando antrenmansız ezdi herta berlini
Lig için iyi adamlar kasımpaşa'nın eksikleri başka yerlerde3'ünden de bir cacık olmaz bizim seviyelerde. Biraz Trezaguet kımıldıyor. Neumayr topa vuruyor saadece. Oyun kurma yok, basma yok, bomboş bir adam.
rıdvan zırtosu programa istiklal marşı söyleyen topçu yok diyerek başladı
senin algını asamoah miksin rıdvann
değerlendirdiğimiz takımın kasımpaşa olduğumu unutma reisOglum adamlara gecmiste ödenen bonservislere göre yorum mu yapiyorsun gercekten?![]()
rahat ol koyar geçeriz. sonra beraber hesap yaparız seninle bol bol.
Bjknin 3 puani hanesine yazdiracagi hususunda fikir birligine varmaliyiz.
Bizim aldıgımız oyuncularada 6.5 7 arası puan veririm dedi geçen hafta.Gomise teknik değil kafa toplarında iyi değil ama 25 gol atar dedi.Demek buna göre onlarda iyi olsa 50 gol atacak.Tam bir gerizekalı.