17/18 H:2 | Kasımpaşa 2-2 Beşiktaş | MS | 18 Ağustos

4514e5416e62549a296f73b4abb23932.jpg

Bu ayni mal,Galatasaray'a iyi diyebilmek icin gelecek hafta Kayseri'yi ve Osmanli karsisindaki Galatasaray'i gormekbgerek dedi.

HUAWEI RIO-L01 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bizim aldıgımız oyuncularada 6.5 7 arası puan veririm dedi geçen hafta.Gomise teknik değil kafa toplarında iyi değil ama 25 gol atar dedi.Demek buna göre onlarda iyi olsa 50 gol atacak.Tam bir gerizekalı.

Bir duralım yani. Herif ilk maçına çıkmış az süre aldı. Bakarız neyin ne olduğu ilerde

kötüleme amaclı sormadım sevilla döneminde hayrandım bu herife resmen adam yiyordu sahada

interde de ilk sezon iyidi sonra interin basına bir esek geldi bu herifi stoper oynatmaya basladı adam maymuna döndü

son 2 yıldır izledigim medel vasatı gecemiyordu

medeli uzaklarda aramayın milli takımında stoper oynuyor adam temposuz diye orda da bir ton hata yapmasına rağmen oynatıyorlar birde.

Beyler yatmadan önce Allah'a yalvaralım bu eziklerin grubuna Real-Münih-Barça'dan biri gelsin. Kiev'den 6 yiyen yemin ederim 10 yer büyük takımdan

Erman hoca talisca ilgili net yorumuna katılıyorum. Sahte akçı diyor ki yüzde yüz haklı.

Bizim aldıgımız oyuncularada 6.5 7 arası puan veririm dedi geçen hafta.Gomise teknik değil kafa toplarında iyi değil ama 25 gol atar dedi.Demek buna göre onlarda iyi olsa 50 gol atacak.Tam bir gerizekalı.

Gomis teknik değilmiymiş. Rıdvan şeytani düşünceler içinde

Rıdvan senin sözünle cevap vereyim. GS havaya girerse Çakar sana

Geri
Üst Alt