Ve rüştü bu pozisyon için rakip taliscaya sarıyı yedirdi dedi
E5303 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Ve rüştü bu pozisyon için rakip taliscaya sarıyı yedirdi dedi
Sezonu kac puan ile tamamlarlar sence üstat?Beşiktaş'ta ciddi gerileme var, bu sene rakipleri başakşehir olmayacak bilmiyorum ne kadar farkındalar. Hele hele ŞL'de sağlam bir gruba düşerlerse seyreyleyin cümbüşü,seyri beşiktaşlılar için gerilim, bizler için komedi filmi tadında olur.
Tek özelliği gol atmak, onun dışında oyunda yok, yürüyerek oynuyor hep öyleydi. Gol atmadığı maçlar takımını eksik oynatan bir adam. Bu adamda büyük cevher görselerdi piyasa bu kadar uçmuşken sadece 25 milyona alabilecek takımlar almadılar, resmî bir teklif almadi.Talisca'nın bizim forum dahil her yerde abartıldıgını düşünüyorum. Naptı ki bu herif şimdi bu yarı?
Gol attıTalisca'nın bizim forum dahil her yerde abartıldıgını düşünüyorum. Naptı ki bu herif şimdi bu yarı?
Sezonu kac puan ile tamamlarlar sence üstat?
Gol atmak ve takimina 3 puan kazandirmak disinda vasatti diyebiliriz.Talisca'nın bizim forum dahil her yerde abartıldıgını düşünüyorum. Naptı ki bu herif şimdi bu yarı?
Ligin en iyi 2-3 futbolcusundan birine sirf sallamak icin salliyorlar iste. Adam oynuyor, atiyor. Daha ne yapsin?Talisca için tek özelliği gol atmak olan, yürüyerek oynuyor diyenler falan var, komedi.
Tarafsız ve dikkatli şekilde bir daha izleyin ne özellikleri varmış bir görün bakalım. Bu arada, yürüyerek oynayan adam bjk adına 5.7 km ile maçın en çok koşan oyujcusuymus. :asd
Bjk'den kadrona bir kişi alsalar çok net Talisca derim, Pepe falan hikaye.
atiba yaslandı.adriano elek oldu konya macında.gökhan gönül 33 olacak.medel kazmanın teki.negredo agır.bi lens var.göhan töre de sakat ve senol güneş düşünmüyo kadroda.Beşiktaş'ta kulübe güçlü arkadaş.
"Adriano - Medel - Lens - Negredo" kenarda bekliyor, G. Gönül, G. Töre, Atiba da kadroda yok.