GSCimbom
17/18 H:2 | Kasımpaşa 2-2 Beşiktaş | MS | 18 Ağustos
Vasfi Vural

17/18 H:2 | Kasımpaşa 2-2 Beşiktaş | MS | 18 Ağustos Sayfa 17

Vasfi Vural ·

Cevap
765
Okunma
42K
Sayfa
17/39
Kasımpaşa22Beşiktaş18 Ağustos
Talisca'nın bizim forum dahil her yerde abartıldıgını düşünüyorum. Naptı ki bu herif şimdi bu yarı?
Tek özelliği gol atmak, onun dışında oyunda yok, yürüyerek oynuyor hep öyleydi. Gol atmadığı maçlar takımını eksik oynatan bir adam. Bu adamda büyük cevher görselerdi piyasa bu kadar uçmuşken sadece 25 milyona alabilecek takımlar almadılar, resmî bir teklif almadi.

SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

kasımpaşa geçen haftada ilk yarı 3 4 net pozisyon verip sonradan gol bularak almış maçı ... başlangıçları yine rezalet bakalım 2. yarı ne olur

Yani bjknin bu sene de itilecegini anladik. Ancak bizim kadromuz bunlarla beraber federasyonu ve hakemleri dovecek sekilde kuruldu.

Endiseye gerek yok, isterlerse 10-1 kazansinlar.

kasımpaşada ortasahada mensah oynamadıgı sürece bi pok olmaz.alanya geçen hafta net 6-7 gol kaçırdı.tuhaf bi şekilde kazandı bu kasımpaşa anlamadım.

Talisca için tek özelliği gol atmak olan, yürüyerek oynuyor diyenler falan var, komedi.

Tarafsız ve dikkatli şekilde bir daha izleyin ne özellikleri varmış bir görün bakalım. Bu arada, yürüyerek oynayan adam bjk adına 5.7 km ile maçın en çok koşan oyuncusuymus. :asd

Bjk'den kadrona bir kişi alsalar çok net Talisca derim, Pepe falan hikaye.

Talisca için tek özelliği gol atmak olan, yürüyerek oynuyor diyenler falan var, komedi.

Tarafsız ve dikkatli şekilde bir daha izleyin ne özellikleri varmış bir görün bakalım. Bu arada, yürüyerek oynayan adam bjk adına 5.7 km ile maçın en çok koşan oyujcusuymus. :asd

Bjk'den kadrona bir kişi alsalar çok net Talisca derim, Pepe falan hikaye.
Ligin en iyi 2-3 futbolcusundan birine sirf sallamak icin salliyorlar iste. Adam oynuyor, atiyor. Daha ne yapsin?

Hadi koclar 1 gol eksik benim 3,5 üst'ün gelmesi icin.

Tercihen Kasimpasa'nin atmasini isterim ama Besiktas atarsa da olur.

Beşiktaş'ta kulübe güçlü arkadaş.

"Adriano - Medel - Lens - Negredo" kenarda bekliyor, G. Gönül, G. Töre, Atiba da kadroda yok.
atiba yaslandı.adriano elek oldu konya macında.gökhan gönül 33 olacak.medel kazmanın teki.negredo agır.bi lens var.göhan töre de sakat ve senol güneş düşünmüyo kadroda.

ilk gol de ofysatmış galiba.kırmızı kartlar falan filan.izlemedim ilk yarıyı.bjk hakem sayeisnde bi galibiyet daha alıyo demek.

Geri
Üst Alt