17/18 H:2 | Osmanlıspor 1-3 Galatasaray | MS | 19 Ağustos

2. haftadan puan farkı ile zirvedeyiz. Şu anda tabii ki, sezon sonunda zirvede bitirmek temennisi ile hepinizi sevgi ile selamlıyorum. Yürüyedur GALATASARAYIM

En çok Tudor adına sevindim valla adamın ihtiyacı vardı. Şansımıza fikstürde iyi geldi ilk 7-8 hafta sonunda uyum süreci,fizik kondisyon vs aşılır daha iyi bir Galatasaray izleriz

takım 70ten sonra oyundan çok düştü diyenler var. bjk fb hepsi dakika 50de oyundan düşüyor çok normal sezon başı böyle olması. form tutmaya başladıkça bu oyunu 90 dakikaya yayacağız. o zaman daha rahat maç izleyeceğiz.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Hani bazı takımlar vardır, öyle aman aman yıldız oyuncuları olmaz.Ama kusursuz bir makina gibi işler ve her oyuncu görevini layıkıyla yapar.
Galatasarayımızda şu an onu görüyorum.Bir dünya yıldızımız yok belki ama.Disiplinli , çalışkan ve kaliteli oyuncularımız var.Hep böyle bir takım hayal etmiştim.

SM-G930F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Zemin leş ötesi. Takım kalitesini 3 e rağmen tam yansıtamadı. Adam gibi zemin olsa 5 olurdu maç

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

? Igor Tudor: ''Geliştirmemiz gereken konular var. Onların da üzerinde durarak daha iyi olacağız.''

abv asamoah

giphy.gif

Allahımm Brezilya mı???

Zemin leş ötesi. Takım kalitesini 3 e rağmen tam yansıtamadı. Adam gibi zemin olsa 5 olurdu maç

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Adam gibi zemin kendi sahamızda da yok ki.Zemin konusu bu ülkenin kronik sorunu malesef hibrite dönenler çözüyor ama biz bu konuda geç kaldık.Sezon öncesi hibrit yapılmalıydı bizim stada.

SM-G930F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

İyiydik ama daha iyi olacağımıza inanıyorum

Özellikle 60 dakika resmen rakibi dövdük diyebilirim

Maçın skoru kimseyi aldatmasın en az 5-6 olabilirdi

Bir takım sıkıntılarımız var

Mesela klasik duran toptan gol yeme alışkanlığımız devam ediyor

Bence duran toplarda sorun konsantrasyon dağınıklığı

Yine 60'dan sonra oyundan düştük

ama eminim ki zamanla bu tempo ayarlama işini yapacaktır takım

Belhanda biraz laubali oynadı son dakikalarda ona da tatlı sert bir uyarı gelecektir zannımca

Daha bu takıma Feg ve Asamoah monte olacak inşaAllah

Bu sıkıntıları da çözersek önümüz çok ama çok açık

Maşallah demeyi unutmayalım

Ilk yaridaki tempoyu 90 dk a yaysak real madrid oluruz. Sicak havayida hesaba katarsak gayet güzeldi hersey

Geri
Üst Alt