17/18 H:2 | Osmanlıspor 1-3 Galatasaray | MS | 19 Ağustos

Tek bir korkum var o da Yeni gelenlerin Kayseri maçini örnek alarak Bu Tür karsilasmalari küçümsemesi. Sampiyonluklari Bu Tür maçlar belirliyor. 3 puan olsun bizim olsun diyecegim maç.

Tahminim:

1-3

Gomis
Garry
Yayaye Ndiaye

NOT. Never change a winning team

Sent with all of my love for the one and only GALATASARAY

Son düzenleme:
Bana göre son iki senenin en önemli en kritik maçı.

Osmanlı Kayseri'den kötü durumda yine rahat tokatlayıp ölçü sayılmayacak maçlardan biri olur çok doğaüstü şeyler olmaz ise. Şaka maka sadece 1 gün kaldı en azından artık maç gününün yaklaşmasını filan bekliyorum ben kendi adıma yakın zamanda maç gününde ancak farkına varıyordum.

passolig ne boka yariyor böyle yav
basvurumu yapmak istiyorum ama foto moto da istiyor galiba
cok zahmetli isler bunlar
ben vesikalik fotoyu nereden bulayim simdi

bi de bir tane passolig ile 3 tane mac bileti alabilir miyim ya da sadece bir tane mi alabiliyorum?

passolig ne boka yariyor böyle yav
basvurumu yapmak istiyorum ama foto moto da istiyor galiba
cok zahmetli isler bunlar
ben vesikalik fotoyu nereden bulayim simdi

bi de bir tane passolig ile 3 tane mac bileti alabilir miyim ya da sadece bir tane mi alabiliyorum?
Evet sitedeki formata uygun bir fotoğraf lazım. Elindeki telefonla beyaz bir duvarın önünde çekil dene istersen... boyutunu internette sitede belirtilen boyut ve cozunurluk ozelliklerine gore ayarlamam gerekebilir... kolay bir iş...

Kartı aldıktan sonra 1 kartlaazami 5 bilet alabilirsin ama sen hariç diğer bilet alacağın passoligli 4 kişinin tc nosuna ihtiyacın olacak...

SM-G955F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bulent oyuncularimizi sakatlamaya calisacak, bu surecte sahadan silinen takimi rezil olacaktir. En az 4 fark bekliyorum.

Sent from my iPhone using GSCimbom Forum

Evet sitedeki formata uygun bir fotoğraf lazım. Elindeki telefonla beyaz bir duvarın önünde çekil dene istersen... boyutunu internette sitede belirtilen boyut ve cozunurluk ozelliklerine gore ayarlamam gerekebilir... kolay bir iş...

Kartı aldıktan sonra 1 kartlaazami 5 bilet alabilirsin ama sen hariç diğer bilet alacağın passoligli 4 kişinin tc nosuna ihtiyacın olacak...

SM-G955F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

o diger kisilerin de mutlaka passoligi olmali di mi onsuz giremezler?

Osmanlıspor ilk hafta çok kötü bir görüntü çizdi ama dikkatli olmak da fayda var. Öyle ya da böyle sağ çizgisinde Vrsajevic-Aminu sol çizgisinde Pinto-Serdar olan bir takım Osmanlı. Kanatlardan bizi zorlayabilirler. Bekleri tek bırakmamak lazım. Maça biraz daha kontrollü başlayıp ani çıkışlarımızla bir gol bulursak gerisi rahat olur. Geri düşmemek önemli burada, geri düşersek bocalayabiliriz. Set oyununda eksiklerimiz var çünkü kapanan takımları açmak da zorlanabileceğimizi düşünüyorum.

Olm bu mac cok onemliymis gibi geliyor ya

Bu algiyi&fuybolu surdurmemiz icin hayati onem tasiyor sanki

Osmanlı Kayseri'den kötü durumda yine rahat tokatlayıp ölçü sayılmayacak maçlardan biri olur çok doğaüstü şeyler olmaz ise. Şaka maka sadece 1 gün kaldı en azından artık maç gününün yaklaşmasını filan bekliyorum ben kendi adıma yakın zamanda maç gününde ancak farkına varıyordum.

Su maci ancak bol gol izleyim diye oturup izlersin , skoru belli bir mac

minimum 2 fark minimum 4 gollu bir galibiyet olacaktir

ardindan sivas karsisinda averaj 3 haftada 10 u bulur

osmanlıya bak hele belediyenin otobüslerle zorla seyirci götürdüğü takım insan kale arkasını komple verir büyük takımlara hayır ankaragücü olsa anlayacağım da deyyuslar.

Geri
Üst Alt