Bunu uzak tutun burdan yaw
Forumun ertem sener'i
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Evet sitedeki formata uygun bir fotoğraf lazım. Elindeki telefonla beyaz bir duvarın önünde çekil dene istersen... boyutunu internette sitede belirtilen boyut ve cozunurluk ozelliklerine gore ayarlamam gerekebilir... kolay bir iş...passolig ne boka yariyor böyle yav
basvurumu yapmak istiyorum ama foto moto da istiyor galiba
cok zahmetli isler bunlar
ben vesikalik fotoyu nereden bulayim simdi
bi de bir tane passolig ile 3 tane mac bileti alabilir miyim ya da sadece bir tane mi alabiliyorum?
Evet sitedeki formata uygun bir fotoğraf lazım. Elindeki telefonla beyaz bir duvarın önünde çekil dene istersen... boyutunu internette sitede belirtilen boyut ve cozunurluk ozelliklerine gore ayarlamam gerekebilir... kolay bir iş...
Kartı aldıktan sonra 1 kartlaazami 5 bilet alabilirsin ama sen hariç diğer bilet alacağın passoligli 4 kişinin tc nosuna ihtiyacın olacak...
SM-G955F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
kaç bin kişilik yer ayırmışlar bize belli mi?
Osmanlı Kayseri'den kötü durumda yine rahat tokatlayıp ölçü sayılmayacak maçlardan biri olur çok doğaüstü şeyler olmaz ise. Şaka maka sadece 1 gün kaldı en azından artık maç gününün yaklaşmasını filan bekliyorum ben kendi adıma yakın zamanda maç gününde ancak farkına varıyordum.