17/18 H:2 | Osmanlıspor 1-3 Galatasaray | MS | 19 Ağustos

İlk deplasman galibiyetimizi eze eze alalım ki rakipler korkudan titresin.Bir de bu şikeci Bülent Uygun denen şerefsizi darmadağın etmemiz lazım.

Aynı performansı tekrar sergilersek katlanarak devam eder o yüzden bu maç çok önemli.

Birde bilet alan arkadaşlar nasıl aldılar passo da 1 dakika da bitti biletler. Var mı bir kataküllü bu passo işlernde bilen arkadaşlar aydınlatırsa sevinirim.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Osmanlı tarafından gireceksin. Burda herkes Galatasaraylı

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

DHl-oUfWAAAVEr-.jpg

DHmN30tW0AADew3.jpg

açıkçası tedirginim aynı iyi futbolu sahada görememe korkusu var. son 2 yılda deplasmanlar resmen kabus oldu bunu üzerimizden atmamız lazım

Bu maci eze eze kazanmamiz lazim.
Gecen sene ile alakasiz bir osmanlispor var ama ne olursa olsun onemli mac.
Hep kis aylarinda oynardik ve zeminden ve hava kosullarindan cekinirdik. Bu sene boyle bir durum yok neyseki.
O bulent denen hoca bozuntusu takimini asiri motive etmek isteyecektir ama nafile.
Sirf o adam var diye fazladan 2 tane atmak lazim.

Samsung Galaxy S8+ via GSC Mobil

Osmanli ciddi anlamda kotu.bek ve kanatlar haric lesh kadrosu var ortadan rahat yarariz.tek sorun deplesman performansimiz.ama takima yeni gelen isimlerin konsantrasyonunu gorunce umudum artiyor

Kayseri macindan beri 5 6 gundur kac kere mac ozetini izledim hatirlamiyorum..bu keyfimizi kacirmayin lutfen

Bülo'nun yapacağı belli yeteneksizler ordusu bir takıma sahip olduğu için oyunu kendi yarı sahasında kabul edip, çakılı defansları olacak, duran top zafiyetimizden veya şansı yaver giderse kontradan bir gol bulma umudu ile oynayacak bakalım Tudor bunların hangisini öngörüp hangisine gerçekten takımı hazırlamış olacak organize bir hücum ile gol atabilecek miyiz merak ediyorum.

açıkçası tedirginim aynı iyi futbolu sahada görememe korkusu var. son 2 yılda deplasmanlar resmen kabus oldu bunu üzerimizden atmamız lazım
Kayseri maçında ki coşkuyu beklememek lazım 30 bin taraftarın önünde oynadın sonuçta. Ama bu tempoyu devam ettireceğimizi düşünüyorum. Deplasman fobisini geçen sene son maçlarda yendi tudor 3 maçtır galibiyet alıyoruz deplasmanda

TapaTalK

0-4 Kazancağız. İçimden böyle geçiyor. Yeter ki Kayseri maçındaki arzulu ve coşkulu futbolu oynayalım. Kıyas bile kabul etmeyecek kadar güçlüyüz rakibimizden, ilk 15 dakika da hemen skor bulmamız gerekiyor.

Ayrıca linnes ve tolga'dan da tırsmıyo değilim.
1 gol yersek onların hatalarından olacak gibi hissediyorum.

Şu asamoah ve feghouli gelse rahat rahat maç izlesek.

TapaTalK

"Demek ki sadece x takima koymadik" cümlesini hic sevmem ama görünen o ki Kayseri galibiyetinden sonra durum böyle. Bu aksam bunlara Galatasaray'in geri döndügünü bir kez daha hatirlatmamiz lazim.

Tolga yı sol açık oynatmaz umarım

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

transferler yeni, takım yeni, kaliteli isimler geldi. ancak acaba hamur tutacakmı diye ligin başlamasını bekledik, yarı korku, yarı heyecanla..ta ki geçen haftaki etkileyici performansımızı gördükten sonra bu hafta benim için çok daha önemli oldu, acaba yine aynı hızlı, her yerde basan , pozisyonlara giren çoşkulu bir takım mı göreceğiz diye çok merak ediyorum.Bu hafta da oyunumuz o seviyelerdeyse, bu gelecek açısından çok çok iyi bir gösterge olacak. o yüzden maç saatini sabırsızlıkla ve merakla bekliyorum.

Geri
Üst Alt