17/18 H:2 | Osmanlıspor 1-3 Galatasaray | MS | 19 Ağustos

GS, Osmanlı maçına aynı 11 ile çıkıyor. Kadroda düşünülmeyen Selçuk İnan yedek. Tolga'nın sakatlanması vb durumlarda oyuna girecek. (NTVSPOR

abv asamoah

Bu maçta skor bulacağımız kesin öne de geçeriz.Ancak öne geçtikten sonra Tudor un yapacağı işler beni korkutuyor.Umarım kayseri maçındaki gibi ilerden oyuncu alıp stoper sokmaz oyuna.

bu maçta da iyi bir oyun ve galibiyet gelirse bu sene çok farklı geçecek demektir

DEsXyAjW0AAiTwX.webp

Galibiyet serisi baslatmak adina cok cok onemli bi mac. Bu maci kazanirsak Sivas macini kapali gozle aliriz.
Umarim takim maximum ciddiyetle oynar ve 1 golle bile olsa 3 puani alir.

Mactan beklentilerim ;

1. Gol yememek
2. Fazla pozisyon vermemek
3. En az 1 gol atmak

Bence oldukça rahat bir maç olacak

Tahminim ise biraz iddialı ama 0-4 kazanacağız

Takım için belirleyici maç olacak,bakalım içerideki kadar olmasa da pozitif bir oyun görürüz inşallah.

Bu maçta skor bulacağımız kesin öne de geçeriz.Ancak öne geçtikten sonra Tudor un yapacağı işler beni korkutuyor.Umarım kayseri maçındaki gibi ilerden oyuncu alıp stoper sokmaz oyuna.

Ileriden oyuncu alip stopermi sokmus Kayseri macinda? Sen Galatasaray - Kayserispor macini izledigine eminmisin ? Korayi diyeceksen adam orta sahada oynadi ki siritmadida... Vuracak yer ariyorsun!

Ileriden oyuncu alip stopermi sokmus Kayseri macinda? Sen Galatasaray - Kayserispor macini izledigine eminmisin ? Korayi diyeceksen adam orta sahada oynadi ki siritmadida... Vuracak yer ariyorsun!

Stoper adamın ne işi var orta sahada diye sorarlar.Böyle önde olduğumuz maçlarda geriye yaslanmanın cezasını 2 yıldır çekiyoruz.Yine bu tür işlere girerse tudor geçmiş olsun.

Stoper adamın ne işi var orta sahada diye sorarlar.Böyle önde olduğumuz maçlarda geriye yaslanmanın cezasını 2 yıldır çekiyoruz.Yine bu tür işlere girerse tudor geçmiş olsun.

Tudor'u savunmak gibi olmasin ama Koray ön libero da oynayabiliyor.

Ben o hamleyi 3 lü savunmaya geçme sinyali olarak gördüm. Yani ortasahada oynatmaktan ziyade sanki birşeyler denemek istedi.

#yuvanadönselçuk

Geri
Üst Alt