17/18 H:2 | Osmanlıspor 1-3 Galatasaray | MS | 19 Ağustos

6 olsun 7 olmasın, 8 olsun 9 olmasın.

Alnitak Alnilam Mintaka

İlk yarı için yorum yapmayacağım maçın sonuna saklıyorum maazallah nazar falan değdirmeyelim şimdi durduk yere :D

Serdar Gürler denen çomar sana sesleniyorum; Ne haber lan güdük? Top görebildin mi lan hıyar ağası? Utanmadan bir de konuşuyorsun. Bedavadan senelik 2-3 milyon avrolar, büyük takım formasını sırtına geçirip hak etmediğiniz şekilde itibar kazanmalar, taraftarların parası ile İstanbul gecelerine akmalar falan yalan oldu değil mi şerefsizin evladı?? Konuş şimdi bol bol konuş!!

Olum önceden rakip topu aldı mı ceza sahasına gelene kadar bir Allah'ın kulu dokunmazdı, Selçuk ve türevleri gölge presiyle eşlik ederdi sadece adamlara şimdi topu alıp gitmeye çalışıyorlar 3 kişi sarıyor etrafını tam topu çıkarıyorlar başkasına onun başına üşüşüyorlar bu sefer çok zevkli la Belgesel gibi :D

IY İstatistikleri: @GSStatisticTR

Topla oynama: %30-%70
Başarılı pas: 94-269
Toplam şut: 4-5
İsabetli şut: 1-2

Fernando müthiş oyuncu gerçekten. Sakatlık yada ceza olsa alternatifsiz tek kelimeyle. Maşallah diyelim nazar değmesin.

Fernandoyla ılgili defalarca yazmıştım beni en çok heyecanlandıran transfer olur diye.

Takıma inanılmaz katkı sağlıyor.

Maicon da beklediğinin üzerinde iş yapacak gibi.

Belhanda biraz daha özgüven kazanırsa tek başına alır ligi.

SM-C9000 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt