17/18 H:2 | Osmanlıspor 1-3 Galatasaray | MS | 19 Ağustos

Yanlız osmanli cok sacma bi stratejiyle çıkmış. Bu sekilde bize gol atmalari mucize gibi duruyor. Santraforsuz takım mi olur. Onde basan yok 11 oyuncu kendi yari sahasinda bekliyor. Buda bize aktif dinlenme firsati veriyor. Ekmeğimize yag suruyorlar resmen. Bu Bülent Uygun ne yapmaya calisiyor anlamış degilim. Onde olsan o taktik tamamda 2-0 geridesin hala neyin geride beklemesi bu?

Bence yorulup oyuncu degisikliklerini yapmamizi bekliyor, o zaman oynamaya baslayacak
O yuzden 2. yari basi bir tane daha sallayip garantiye almak lazim

Yanlız osmanli cok sacma bi stratejiyle çıkmış. Bu sekilde bize gol atmalari mucize gibi duruyor. Santraforsuz takım mi olur. Onde basan yok 11 oyuncu kendi yari sahasinda bekliyor. Buda bize aktif dinlenme firsati veriyor. Ekmeğimize yag suruyorlar resmen. Bu Bülent Uygun ne yapmaya calisiyor anlamış degilim. Onde olsan o taktik tamamda 2-0 geridesin hala neyin geride beklemesi bu?

Bülü 11 kişi defansa yatın gol yerseniz de bozmayın ne kadar az yersek o kadar iyidir demiş kesin

Sol tarafımız çalışsa rakibi çok daha rahat açıp fırsatlar bulabilirdik ama orayı pek işletemedik. Kalite düşük kalıyor sol tarafta. Tolga da Linnes de zayıf kalıyorlar.

Sağ tarafta ise Maicon ve N'Diaye sayesinde çok alan buluyor Rodrigues.

Savunmada şimdilik sorun yaşamadık ama Aminu'ya dikkat etmek lazım.

Antu sari kirmizi olmus ya la Hahahaha Gelin Gelin ama Acele edin kombineler bitmek üzere

Sent with all of my love for the one and only GALATASARAY

ba28a43d060eea8390d9e02339b0a5c3.jpg

abv asamoah

Hep sağdan atak yapmışız .Sol taraf calismamis

Lan rakip atağa çıkarken ben korkuyorum o ne lan öyle herifin etrafını bir sarıyorlar ben gerildim resmen belgesel

Geri
Üst Alt