17/18 H:2 | Osmanlıspor 1-3 Galatasaray | MS | 19 Ağustos

Ben bu maçın kolay geçeceğine inanmıyorum ama galip geleceğiz.

1-2
0-1

gibi skorlar.

PASSO.COM.TR ' de kuzey kale arkası A Blok misafir takıma ayrılmış gözüküyor

Ve şuan kuzey kale arkası A Blok satışta

Yani bu bize ait trübün mü ?

Kayserispor karsisinda cikan 11 yine oynamali. Badou - Fernando - Tolga 3lusu acayip is yapar Osmanlispor'a karsi.

Hem Musa Cagiran - Mehmet Guven ikilisine karsi, her turlu ustunlugu saglar, hemde beklerimize yardimci olurlar, boylece hep 1 adam fazlamiz olur, ve rahat futbol oynariz.
Muslera
Mariano - Maicon - Serdar - Linnes
Badou - Fernando - Tolga
Garry - Belhanda
Gomis​

Kayserispor macinda 3-4 atariz diyordum... Benim gozumde Kayserispor Osmanlidan guclu o yuzden bu mactada 3-4 en az atariz diyorum hatta icimden bir ses ya 5 ya 6 atacagiz diyor. Hadi insaAllah. Vurdugumuz gol olsun insaAllah

Osmanlı her zaman nefret ettiğim bir takım olmuştur bilet meselesi de üzerine eklendi artık

İnşallah 5-6 tane sallarız bu takıma ...

Tekrar aradım adamları. Daha bugün satışa çıkarılma olmaz, yarın saat 10 ile 12 arası satışa çıkma ihtimali var dediler.

Kulüp o aldığı biletleri Ultraslan'a verecek sonra ben sülalelerine söveceğim her birinin.

Hakem halil umut meler.
Skandal bir hakem

Samsung Galaxy S8+ via GSC Mobil

bunlar hiç transfer yapmadımı geçen seneki kadro daha güçlüydü ndiaye yi biz aldık webo gitti maher gitti diakhite serbest kaldı bu sene bunlar düşmeye oynar
4 futbolcu sozlesmelerini de feshettiler.
Sol taraflari pinto + regattin yine cok tehlike yaratabilirler.
Sag tarafta da gecen sene o kanadi otobana ceviren adam var.

Samsung Galaxy S8+ via GSC Mobil

Nando
Mariano Maicon Serdar Linnes
Tolga
Gary Ndiaye Fernando Belhanda
Gomis

kadro bu . Tolga Ndiaye Fernando ve Belhanda zaten rotasyon icindeler. Gidip birden selcuk ve ya Yasini oynatirsa agir küfür ederim

Ankaralı Aslanları aradım 80 lirayı passo kartına yükle numarasını bize ver hemen biletini yükleyelim dediler

Yazıklar olsun böyle yönetime ve düzene demekki biletler bazılarına peşkeş çekiliyor bizde vefakar taraftar olarak internette biletlerin satışını bekliyoruz

----------------karce
vrsajevic-prochazka-numan-pinto
-------musa-mehmet-lawal------
umar---------------serdar/regattin
------------bifouma/serdar---------

tolganın linnese epey yardımcı olması lazım

Geri
Üst Alt