17/18 H:2 | Osmanlıspor 1-3 Galatasaray | MS | 19 Ağustos

Tt arena da oynadigimiz oyunu deplasmanda da oynarsak bu is olur

Kritik Mac

Ankaralı Aslanları aradım 80 lirayı passo kartına yükle numarasını bize ver hemen biletini yükleyelim dediler

Yazıklar olsun böyle yönetime ve düzene demekki biletler bazılarına peşkeş çekiliyor bizde vefakar taraftar olarak internette biletlerin satışını bekliyoruz
Olan belli işte. Kulüp almış biletleri. Taraftar gruplarına dağıtıldı biletler. Yarın sembolik olarak bi 100 tane koyarlar siteye. Sonra bitti derler. Yersen

Ulan bi maça gidecez ya...

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

bugun bülent şikecisi anadolu ajansına konusmus bizi yeneceklermis gömecekmis filan fena cosmus

bu maç çok önemli
yakaladığımız ivmeyi kaybetmek çok kötü olur
hakem hatası olmamasını diliyorum

Bu maç takımın gerçek durumunu göreceğiz

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

bence söylediklerine kendisi de inanmıyordu
ama dikkatli olmakta fayda var
normal şartlarda kolay kazanmamız gereken bir maç

tabiki inanmıyor,elinde kötü bir kadro var

yapacagı tek sey motive edip sert oynatacak takımı bol foul yapın sakatlayın sindirin diyecek

baska formülü olamaz mevcut takımıyla

3 den aşağıya atmayacaksın. korku salacaksın herkes ürkecek maçtan sonra, içinden geçeceksin kim gelirse.

bu konuda hazırlıklı olmak gerekiyor
kart aldırmak için her türlü çirkefliği deneyeceklerdir

malatya macındaki gibi oynarlarsa elek olurlar yani önde basmaya kalkarlarsa cünkü ortasahası rezalet duruma dönmüs

özer denen herif ndiaye ben varken olmazdı zaten gibi seyler demis

macın hakemi cok toy bir cocuk her halta sarı veriyor ve tahminim şikeci bülent sert oynatacak

bulentin takimi sert oynayacaktir. çirkin bi maç olur. 1-2 diyorum son 10 dkk aliriz maçi.

malatya macındaki gibi oynarlarsa elek olurlar yani önde basmaya kalkarlarsa cünkü ortasahası rezalet duruma dönmüs

özer denen herif ndiaye ben varken olmazdı zaten gibi seyler demis

macın hakemi cok toy bir cocuk her halta sarı veriyor ve tahminim şikeci bülent sert oynatacak
hakem kolay sarı veriyorsa sert oynatması aleyhlerine olabilir
ama hakemi bilmiyorum.. sakatlık yaşanır ve kart gösteremezse maçın kontrolünü de yitirebilir

Geri
Üst Alt