17/18 H:2 | Osmanlıspor 1-3 Galatasaray | MS | 19 Ağustos

DHgVe8xXoAA9CbB.jpg:large

bilet sorunu çözüldü mü

Hayır. Satışa çıkmayan biletler taraftar grupları tarafından karaborsada satılıyor şuan. Rezillik. Sorsan biz karşılık seviyoruz derler. Kulüp tarafından besleniyorlar. Senede 2 defa buraya geliyor takım. Ama kulüp biletleri taraftar gruplarına veriyor. Bende almıyorum forma falan

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Moderatör tarafında düzenlendi:
Kulübü aradım şimdide. Herhangi bir bilgimiz yok dediler. Gereken tepkinin konması gerekiyor. Neden taraftar gruplarına veriyorlar biletleri

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

İlk golü erken bulursak gerisi gelir yeter ki erken bulalım skoru

Bir takima ait passoliginiz varsa ve o takimin deplasmandaki macina girmek istiyorsaniz . Ya deplasman tribunune girmelisiniz ya da ev sahibi (bazen sadece deplasman takimi haric herhangi) passolig cikarmalisiniz

FAKAT , bir detayi var

her klup ve mac icin sart olmamakla birlikte orn. Osmanli maci orneginden gidersek

Gs logolu aktif bir passolig varken gidip osmanlispor passoligi alabilseniz bile , o osmanlispor passoligine tc kimliginiz ile bileti yuklemek istediginizde "bu isleme uygun passoliginiz yoktur" hatasi alabilirsiniz

bu durumda deplasman takiminin passoligini iptal etmeniz gerekir , o zaman osmanlisporlu muamelesi ya da Gs li degil muamelesi gosteriyor sistem

bilgilendireyim dedim

Yuh lan. Sisteme bak anasini satayim. Bi maca gitmek icin kirk takla atmak gerekiyor. Resmen gelmeyin demektir bu. Sonra da vay efendim malatya macini neden 5 kisi izliyor. Millet herhalde kayisi toplamakla mesgul degil, senin zirtapoz passolig sisteminin magduru. Yoksa niye gitmesin.

Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum

Golü erken bulur ve defansta biraz daha dikkatli olursak

Tertemiz bizim bu maç ...

Fenerli beşiktaşlı arkadaşınızın passoligi yok mu onla Osmanlı tarafından bilet alın stada girerken genelde sorun çıkmıyor bu sen değilsin vs diye herkes başkasının kartıyla giriyor

vallahi biz GALATASARAY'ı özledik

Abi ne kadrosu ne galibiyeti Türkiyede görülmemiş bir olay oluyor maç biletleri satışa çıkarılmıyor konuşulması gereken konu bu

Geri
Üst Alt