17/18 H:2 | Osmanlıspor 1-3 Galatasaray | MS | 19 Ağustos

Değişiklikleri çok geç yaptığı için oyundan düştük

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Liderrrrrrrrrrrrrrrrr

Herif asamoahi risk etmedi ya la , 5 dak olsa sokasaydi oyuna

Bana göre Selçuk kalırsa eğer bir şekilde faydalanırız. Topu tutmamız gereken anlar da olacaktır. Ndiaye mesela o tarz bir adam değil.

Fikrim değişti,Osmanlı 2-1 alır bu maçı.

DHRPI8EXcAA9jUu.jpg

Kolay degil bu kadar efor sarfederek 90 dakikayi bitirmek. Dogal olarak biraz dustuk. Baski yedigimiz anlarda daha sakin oynamayi oyunu sogutmayi gelistirmemiz lazim. Takim panikliyor hemen.

yav yerim onun yorumunu kime ne yapıyorum.sen bana geçen sorduğum sorunun cevabını ver önce.işinize gelmeyince yeter artık mış. herifin trollükten başka yaptığı bişey yok.iyiye iyi demez az bişey kötü gördümü hemen çıkıyorlar yırtık dondan çıkar gibi.

Sen üslubuna dikkat et ben seni o yüzden uyarıyorum.

GSCimbom mobil app

Takım gayet iyi 3. deplasmanda hep aynı tempoyla oynamak zor hoca daha önce müdahele etmeli

Lider devam, sok kanar yok bu aicakta takimi viraz daha ekonomik kullanmali baski isini. Frfgoli,asamoah gelince bu takim 60-70 forse eder. Biraz daha ekonomik olmak lazim bu havalarda

Şov zamanı mı?

İkinci yarı oyundan düşmemizi normal karşılıyorum, ilk yarıyı yoğun baskı yaparak oynuyoruz ve tek kanat ile oynuyoruz. Sol tarafın da bir an önce transferleri tamamlanmalı.

Geri
Üst Alt