Halim Kırıkçı
Şef Gümüş Kıvrım
- 12 Ocak 2011
- 75.920
- 39.761
- 3.993
arkadasın biri dogru demisti sezon bası ndiaye ve fernando 90 dk fizin gücünde degiller henüz
aynen katılıyorum
aynen katılıyorum
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Feg asamoah +1 transfer daha eklenecek daha no panic..
abv asamoah
belhanda tolga ve garryi haketmiyo.o yetenekte birinin yanına feghouli gibi biri lazım.
Bende öyle umuyorum renktaş ama söz konusu selçuk olduğu için hala korku var içimdeTop bizde kalsin diye girdi onlar. Yasin topu önde tutmak icin, selcuk da oyunu sakinlestirmek icin girdi. Zaten bu en iyi yaptigi sey, saga sola arkaya pas. Yorulmuslardi, cok belliydi.
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Abartmayın üçü de gayet iyi oynadı..Serdar ın tek hatası vardı az daha gol oluyordu eyvallah ama maçın genelinde iyiydi.Rodrigues i niye beğenmedin anlamadım..Linnes daha ne yapsın
yav Allah askına abi 65 dk kadar manyak oynuyosun 4-0 5-0 olacak maç,abuk subuk bi gol yiyosun demoralize olmaz mı takım?bence demoralize olmamız oyundan düşmemize neden oldu net.Nerden baksan en az 2 oyuncu daha girecek takıma
Kondisyon işini de 90 dakikaya yayarsak felaket takımız
TapaTalK
Evet Başakşehir iki fark ile yenildiEn az 2 fark , en az 4 gol diyordum , rahatlikla da olurdu da laubalilik 2 inci haftadan baslamamali
her mac 3-0 one gecemeyebilirsin . 3-2 ye gelse de 4 olurdu ama futbol bu yine de
Şu mal serdar denen topcudan gol yedikyav Allah askına abi 65 dk kadar manyak oynuyosun 4-0 5-0 olacak maç,abuk subuk bi gol yiyosun demoralize olmaz mı takım?bence demoralize olmamız oyundan düşmemize neden oldu net.
bu adama aşık oldum mukemmel yaNdiaye: "Eski takımıma karşı oynamak enterasan ama güzel bir duygu. Ancak ben artık Galatasaraylıyım"
kral