- 9 Ocak 2014
- 32.990
- 9.353
- 1.538
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Pazar aksami aydinus denen zatin bizim maci katletme ihtimali cok yuksek olur.Bjk bu maçı kaybederse başak ya da bizi yakalamasi çok zor olur. Tek rakip olsa belki derdim ama biri deli gibi oynayan başak biri de Terimli Gs . Yanı işleri zor umarım böyle biter maç, bunların havalarından artık biktim
SM-N920C cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Bjk bu maçı kaybederse başak ya da bizi yakalamasi çok zor olur. Tek rakip olsa belki derdim ama biri deli gibi oynayan başak biri de Terimli Gs . Yanı işleri zor umarım böyle biter maç, bunların havalarından artık biktim
SM-N920C cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Aynen . Isterse rezil oynasınlar, isterse ofsayttan goller olsun umrumda değil. Kazanalım da nasıl olursa olsun. Kayseri maçında 2 0 olmasaydı o mac öyle bitmezdi mesela , bu yüzden Sivasta da işimiz zor ama yapar Hocaberabere kalsalar bile isleri biter. Bunlar berabere kalsa bizimle puan farklari 6 basakla 7 oluyor. Cik isin icinden artik.
Pazar sivasi maci okadar önemli olacakki... Ne yapip edip almamiz gerek. En rezil oyunla bile kazanmaya raziyim
.
Dusuncelerinizi alalim renktaslar.
Yetis ya pektemek yetis ya larin
Az kalsın yiyordu Bursa, direkten döndü.