17/18 H:20 | Bursaspor 2-2 Beşiktaş | MS | 2 Şubat

Bjk bu maçı kaybederse başak ya da bizi yakalamasi çok zor olur. Tek rakip olsa belki derdim ama biri deli gibi oynayan başak biri de Terimli Gs . Yanı işleri zor umarım böyle biter maç, bunların havalarından artık biktim

SM-N920C cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Pazar aksami aydinus denen zatin bizim maci katletme ihtimali cok yuksek olur.
Berabere bitse de olur gerci.
Bu eziklerin zaten yaristan kopacagi asikar ama bu kadar erken izin vermezler.

SM-G955F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bursa 3'ü atarsa 4'ü de atar.

Atamadığı her an 2-2 tehlikesi var

Alnitak Alnilam Mintaka

Bjk bu maçı kaybederse başak ya da bizi yakalamasi çok zor olur. Tek rakip olsa belki derdim ama biri deli gibi oynayan başak biri de Terimli Gs . Yanı işleri zor umarım böyle biter maç, bunların havalarından artık biktim

berabere kalsalar bile isleri biter. Bunlar berabere kalsa bizimle puan farklari 6 basakla 7 oluyor. Cik isin icinden artik.

Pazar sivasi maci okadar önemli olacakki... Ne yapip edip almamiz gerek. En rezil oyunla bile kazanmaya raziyim

Alanya bu Love okumustu degilmi, gol atsin diye? Muska yaptilar simdi galiba, beddua ettiler. Bir 100%lük kacirdi simdide bu

Sekiztaşa 15 oran veriyor
10kağıt denenir penaltı menaltı belki çevirir şerrefsizler

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

Dusuncelerinizi alalim renktaslar.

Moderatör tarafında düzenlendi:
berabere kalsalar bile isleri biter. Bunlar berabere kalsa bizimle puan farklari 6 basakla 7 oluyor. Cik isin icinden artik.

Pazar sivasi maci okadar önemli olacakki... Ne yapip edip almamiz gerek. En rezil oyunla bile kazanmaya raziyim
Aynen . Isterse rezil oynasınlar, isterse ofsayttan goller olsun umrumda değil. Kazanalım da nasıl olursa olsun. Kayseri maçında 2 0 olmasaydı o mac öyle bitmezdi mesela , bu yüzden Sivasta da işimiz zor ama yapar Hoca

Şenol'un Negredo'yu değil de Lens'i çıkarması yanlış tercih oldu.
Adam ikinci yarı boyunca bir defa topa değdi, o da ofsayt.

Alnitak Alnilam Mintaka

Az kalsın yiyordu Bursa, direkten döndü.

Onu at işte be, onu at fişi çek be

Alnitak Alnilam Mintaka

Geri
Üst Alt