17/18 H:20 | Fenerbahçe 2-2 Gençlerbirliği | MS | 3 Şubat

özat ayısı şu an herkesin gözünde 2012-2013te kadıköyde yaptıgı hatalarla fenerden 6 gol yiyen ramazan gibi,ankaradaki maç için de umudumuz zerre yoktu ramazandan ötürü,ama gençler almıştı.ki ramazan yine saçmasapan hareketler yapmıştı.

fener ekstra galibiyet aldı duran top ve penaltılarla.bilemiyorum.herseyin bi sonu varsa o bu maç için de geçerli olmalı artık.
herseyin bi sonu varmış.insanlara saçmasapan yakıştırmalar yapmak yerine sinerji için odaklanırsanız başarı gelir.fernando örneğinde fatih hoca kapakları taktı ama hala aynı olumsuzluk devam ediyo ısrarla.foruma biri büyü yaptı galiba....2 senedir çok leşiz sinerji konusunda

2-2

DUEic-MWkAEzQlk.jpg
Muhim dostumuz Sn Yamanliyi onore edelim

Yarin de konya basak'dan puan alirsa ve biz de sivas'dan 3 puan ile donersek mission completed

dirarın gol atacagını da bildim.bu ara hangi futbolcuya odaklansam skora yansıtıyo futbolunu...

Oha lan hayatta çok az şeye bu kadar şaşırdım, ilginç doğrusu.

Aykut Hocam 3 hafta sonraki Beşiktaş maçında Şenolu bükecektir ama haftaya yenilse bile

Olabilecek en iyi senaryo.

Yarın kazanıp Başak Konya'ya kaybederse olacak.

Haftaya da Fenerbahçe-Başakşehir maçı berabere biterse muazzam olur.

21. Haftanın sonunda istediğim tablo

1. Galatasaray 47
2. Başakşehir 43
3. Beşiktaş 40
4. Fenerbahçe 39

Yarın çok kritik. Umarım kazasız belasız gideriz.

Hislerine her daim guvenmisimdir

hislerim şampiyon oldugumuz 2015te hep bizim lehimize çalısıyodu.son 2 senedir rakiplerin gol atacagı zamanları,golleri kimin atacagına kadar biliyorum.ama bu saçmalıgı tersine çevirdim biraz da olsa..gereksiz bi 6.his bu,hala da rahatsız ediyo beni.

Geri
Üst Alt