Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
17/18 H:20 | Fenerbahçe 2-2 Gençlerbirliği | MS | 3 Şubat
fb nin bu puan kayıplari iyi oldu. Başakşehir maçı kader maçı olacak onlar için. Eğer alamazlarsa bjk deplasmanında taraftarın gazını almak için oynarlar.
Trabzon ve Kayseri yenerse fb - bjk ye yaklaşacaklar. Trabzon hem bjk hem de Başakşehirle kendi evinde oynayacak. Kayseri fb ile evinde, başaksehir ve bjk ile deplasmanda.
Bizim fb maçına kadar 18 puan almamız şart.
inandığım bişey var,o yüzden söyledim.fenerbahçe denilen adi,şerefsiz takım ligin ilk yarısında hakemlerle çok güzel puanlar topladı.bunun bedelini ödeme zamanı geldi.:k19:
ben bu maçla yatıp bu maçla kalkıyorum da acaba hamza hamzaoğu aklından yine ne tür saçmalıklar geçiriyo?bıktık ulan.umutu düşündükçe
saçımı başımı yoluyorum.
6 maç kaldı,6 maç!bi zahmet odaklanın anam babam...musleraya acıyın artık,adam gibi takım defansı yapın lan!
Merhaba Ziyaretçi hoşgeldin !
Forumdan daha fazla yararlanmak ve bize destek olmak için buradan kayıt olunuz
Hello Welcome to GSCimbom! Register here to benefit more from the forum
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.