17/18 H:21 | Başakşehir 0-2 Fenerbahçe | MS | 11 Şubat

...

Moderatör tarafında düzenlendi:
dünyanin en iyi hocasi aykut kocamandir

aksini iddia eden klasik cahil turk futbol taraftaridir

Fenerin şampiyonluğu hayırsız olsun.
Bu sonuçla birlikte bjk'yi kendi sahamızda yenemezsek eğer 4.oluruz
Ayrıca visca ve adebayor bize oynadıklarının çeyreğini bile oynamadı.
Avcı'da artık ntvspora çıkıp analiz yaptık diye analiz yapar

Terim'in taktik bilgisinin YETERSİZLİĞİNİ ve tüm oyun planının takımı bağıra çağıra motive ederek, sahada iyi bir sonuç almamızı ÜMİT ETMEK olduğunu anlamamız çok uzun sürmedi.
PİRLO!

Son düzenleme:
Bizim 5 yediğimiz deplasmanda gol bile yemedi herifler helal olsun. Beraberlik istiyordum lakin yarın Antalya ve haftaya Paşa maçlarını kayıpsız geçebilirsek eğer bizim için hayırlı bir sonuç oldu diyebiliriz. Yarın da bir zahmet kazaya mahal vermeden lider olalım artık.

Olabilecek en kötü senaryo oldu.En kolay fikstür bunların.Eğer bunlarla yapacağımız maça kadar en ufak puan kaybı yaşarsak şampiyonluk şansımız çok çok zora girer.

Bu ne ya :asd22:

DVxeoVHXUAAVklz.jpg

Klasik fener, bu maçları kazanıp Sivas, Kayseri, Malatya'ya, hatta daha güçsüz takımlara puan bırakır. Kadro yapısı ve oyunları da şampiyonluğa en uzak takım. Başak galibiyeti dışında her sonuç işimize gelirdi. Neden bu kadar karamsar yorumlar yapılmış anlamadım. Antalya galibiyetiyle bir hafta gecikmeyle liderliği alma şansı elimizde. Biz kendi işimize bakalım.

alanyaspor bugün kaybetmiş kendi evinde

bu çok iyi oldu

haftaya fbye karşı varlarını yoklarını koyup saldırırlar

Bence iyi olmadı sonuç, Başakşehir'in uzun vaade de patlayacağı geçen Konya maçından belli etmişti. Fener'de gereksiz morallendi lig kısalıyor zaten. Kadıköy'e kadar 5'te 5 gidersek sıkıntı yok ama bilemiyorum berabere bitse kafa rahat olurdu.

Başakşehir için FC Barcelona gibi oynuyor diyen arkadaşlar, iki maçtır izliyorum gördüğüm en fazla Espanyol Barcelona.

Lig normale donuyor cok sukur.Fb ile kapisiyoruz.

epiraanu,emre ve mossoro olmayınca basaksehirin çökeceği belliydi,ayrıca kerim frei ve elia nasıl yedekte oturur anlamadım....saçmalık.kerim freiyı sene sonu almalıyız.fenerbahceye gelince şu ilk 11in aldıgı skordan sonra aykut valbuenayı biraz zor kullanır artık,bu maç oyuna bile almadı zaten adam.fernandao da soldadoyu kesmiş görünüyor.güzel şeyler bunlar

Fener otobüsü çekti bugün, Emre Bol denen bir gazeteci diyorki işte Aykut hocanın taktiği, bu taktikle şampiyon olacak. Ulan ne mallar muhabir diye dolaşıyor ya

Arda: "Ben nerede hata yaptim"

DVxdMd9V4AA1r5l.jpg

Geri
Üst Alt