17/18 H:21 | Başakşehir 0-2 Fenerbahçe | MS | 11 Şubat

2/0

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Aykut hocam basip geçip tüm ülkeyi şok edecek. 0-1.

bu fenerliler niye eljife kafayı taktı,anlamadım.kayda deger bişey görmedim.ama oguz kagan yetenekli.

-------- josef-oguz kagan---------------

guillano------valbuena------alper

---------- soldado--------

yap lan aykut

Geçen hafta kazansaydık ne güzel olacaktı pazartesi puan farkını kaç yaparız diye düşünüyor olurduk.Ulan ya.

5:5

2 Kırmızı
5 Sarı
2 Sakatlık

GS adına olumlu olur.

Puantaja gore insanlar aralarinda 5 puan fark olmasindan sebep alttaki kazansin dusuncesinde ama unutulan bir detay var

bu maci fb kazanirsa kendi sahasinda Gs ve deplasmandaki bjk maci haricinde kayseri deplasmani kaliyor , bu 3 mac disinda , ki evinde Gs karsisindaki durumu ortada, zor maci gorunmuyor

buna karsin basaksehir kazansa dahi , hem ts hem Gs deplasmanlarina gidecegi gibi bjk ile de maci var

macin berabere bitmesi gayet iyi olur ama biri kazanacaksa bu fb olmasin

bjk ile fb nin son bir atak yapacagi ihtimal canlanmasin

Fener isterse 5-0 kazansın yaw benim için sıkıntı teşkil etmiyor,Fener gider evinde Alanya veya Akhisarı yenemez deplasmanda Malatyaya falan marizlenir ne kadar abarttınız.

Fener ölmüs aglayani yok. Nedir bu korku, daha cok puan kaybederler.

Fener alsin bu maci hem Aykutu kovmazlar hem de IBB puan darbe almis olur. Oh mis gibi.

fenerin tek silahı duran toplar ve kornerler yani bu demek oluyork bu sene kadıköyde senaryo asagı yukarı belli gibi

Hep soyledik , birbirinden zevkli maclar silsilesi var diye

ts fener maci geride kaldi , ts tam koptu , fb de yara aldi

simdi sirasiyla

basaksehir fb
ts basaksehir
bjk fb
ts bjk
ve basaksehir bjk maclari var

bu 5 mac bittikten sonra rakipler birbirleri ile oynamayacaklar

Sonra bu 4 takim ile biz sahne alacagiz , ilk macimiz deplasmanda fb ile , sonra iceride 3 macimiz var kalanlarla

Su an hangisinin rakip olarak ileride daha tehlikeli olacagi bilinemeyecegi icin 3 yerine 4 puan kazancimiz olmasi daha avantajimiza olur

bu yuzden mumkunse berabere bitsin bu karsilasma

Fb nin kadro ve oyun kalitesi yukaridaki takimlar icerisinde en kotu olani fakat yine de ligin boyu kisaldikca bu deplasmandan alacaklari galibiyet onlari yarista tutar

yine beklenmedik bir macta puan kaybedebilirler ama kaybetmeye de bilirler

ts ve basaksehir deplasmanlarini atlatmis bir fb , iceride bir de bizi yenerse , butun tepedekilerle oynamis ve bize ikili averaji da eline gecirerek tehdit olmus olur , sonra yok bursaya yok antalya ya puan kaybeder mi diye bekler dururuz

bu yuzden fb nin basaksehir ve bjk deplasmanlarinda galip gelmesini isteyecek degilim

korku degil , acikladigim mantik acisindan soyluyorum

Şampiyonluk yolundaki rakiplerimizin puan kaybetmesini istiyoruz ve beraberlikte 2 rakibimiz de puan kaybediyor.Bu kadar basit.Yarın tatsız,tuzsuz,golsüz bir maç olur inşallah.Arada 1-2 kırmızı kart da fena olmaz hani.

Hedefleri Galatasarayın başarılarını yakalamak olan iki takımın maçında olası sonuç beraberlik gibi duruyor...

Su sekilde dusunun , bu hafta hem basaksehir hem fb siradan anadolu takimlari ile oynasalar ve sorulsa

- fb kazansin basaksehir kaybetsin
- basaksehir kazansin fb kaybetsin
- ikisi de berabere kalsin

bu 3 secenekten hangisi gozunuze daha cok parildardi . Beraberligi bu yuzden istiyorum ben de iste

Bence Fener kazanmalı bu maçı.Neden diyen olursa fenerin oyun sistemi küçük maçları açaçak cinsten değil.Ayrıca Valbuş dışında teknik oyuncusuda yok.Onuda Aykut oynatmıyor zaten.Dolasıyla fener küçük maçlarda daha çok puan bırakır.Ama başakşehir öyle değil.Apo ve oyuncu grubu kapanan takımları açmakta zorlanmıyor.Bu maçı net fener kazanmalı.Tabi beraberlikte 2.ihtimal.Haşortmanlı sir Aykut hocama güveniyorum.Başağı 70 e kadar durdurup sonra bükecektir.:asd22:

Geri
Üst Alt