Mehmet Ses
Aslan Üye
- 28 Ocak 2016
- 9.162
- 6.331
- 983
Fener alirsa havaya girer, berabere bitsin, olmadi basak fark atsin. Herzaman fenere koyulmasindan yanayim.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Fener neye göre gidemez arkadaşlar?
Adamlar o futbola rağmen 38 puan toplamış, şu anda da sayısız eksikle oynuyorlar ilk forvetleri yok, en skorer adamları yok, en iyi stoperleri yok, en yetenekli oyuncularını hoca oynatmıyor vs vs.
Biz Fernando yok diye çıldırıyoruz ne zamandır.
Bu sezon 2015 dönemine benziyor, bu dakikadan sonra ipi göğüsleyecek takımın yapması gereken büyük maçlardan maks puanı almak ki iddaa ediyorum bu maçlarda maksimum puan toplayan takım yüksek ihtimalle şampiyon olacaktır.
O yüzden bu tarz maçların hepsi berabere bitmelidir, bu bize maksimum kazanç getirir.
İlk devre 4 maçta 1 puana rağmen zirveden kopmadıysak bunun başlıca sebebi bu takımların kendi aralarındaki maçlarda beraberlik ağırlıklı sonuçlar çıkmasıdır. En kazançlı takım ilk yarı Başakşehir oldu 8 puan alarak, şu an lider olmaları da bu sayede.
Oranlar değişmiş yav. 1.70 3.10 3.50 ms1 oranıydı 1.80 3.10 3.10 olmuş şimdi. Kayseri-Sivas maçı da aynı oranlarla 1-1 bitti az önce. Berabere bitmesini şiddetle arzuluyorum talep ediyorum her ihtimal beraberliğe çıkıyor nolur olsun![]()
1.70 banko 0'dı,şimdiki oranlar 3 sonuca da açık diyebiliriz.
Yok yav sadece 1.70 olduğu için değil diğer ikisi de önemli. 1.70 3.10 3.50 açılan bütün büyük maçlar ms1 bitmiş fb gs dahil. Site var ordan bakıyorum geçmişe yönelik. Şu anki oranlarda geçmişte 10 maçın 6sı 0/0 3ü 1/0 1i de 0/2 bitmiş. 10/9 gibi bi beraberlik şansı var. Daha bugün diyorum işte kayseri sivas maçı 0/0 bitti![]()
Öteki oranlar önemli de favorinin oranı her zaman daha önemlidir.Yakın tarihe de bakmak lazım,1.70 oranlı bu tarz maçlar paso berabere olmuş.