17/18 H:21 | Başakşehir 0-2 Fenerbahçe | MS | 11 Şubat

Fener alirsa havaya girer, berabere bitsin, olmadi basak fark atsin. Herzaman fenere koyulmasindan yanayim.

Arda Turan, Fenerbahçe karşısında ilk 11'de sahada olacak.(A Spor)

Fener neye göre gidemez arkadaşlar?

Adamlar o futbola rağmen 38 puan toplamış, şu anda da sayısız eksikle oynuyorlar ilk forvetleri yok, en skorer adamları yok, en iyi stoperleri yok, en yetenekli oyuncularını hoca oynatmıyor vs vs.
Biz Fernando yok diye çıldırıyoruz ne zamandır.

Bu sezon 2015 dönemine benziyor, bu dakikadan sonra ipi göğüsleyecek takımın yapması gereken büyük maçlardan maks puanı almak ki iddaa ediyorum bu maçlarda maksimum puan toplayan takım yüksek ihtimalle şampiyon olacaktır.

O yüzden bu tarz maçların hepsi berabere bitmelidir, bu bize maksimum kazanç getirir.

İlk devre 4 maçta 1 puana rağmen zirveden kopmadıysak bunun başlıca sebebi bu takımların kendi aralarındaki maçlarda beraberlik ağırlıklı sonuçlar çıkmasıdır. En kazançlı takım ilk yarı Başakşehir oldu 8 puan alarak, şu an lider olmaları da bu sayede.

BERABERLİK dışında 1 sonucu kabul etmemiz MÜMKÜN değildir.

Berabere bitecek zaten. Müsterih olalım.

Fener neye göre gidemez arkadaşlar?

Adamlar o futbola rağmen 38 puan toplamış, şu anda da sayısız eksikle oynuyorlar ilk forvetleri yok, en skorer adamları yok, en iyi stoperleri yok, en yetenekli oyuncularını hoca oynatmıyor vs vs.
Biz Fernando yok diye çıldırıyoruz ne zamandır.

Bu sezon 2015 dönemine benziyor, bu dakikadan sonra ipi göğüsleyecek takımın yapması gereken büyük maçlardan maks puanı almak ki iddaa ediyorum bu maçlarda maksimum puan toplayan takım yüksek ihtimalle şampiyon olacaktır.

O yüzden bu tarz maçların hepsi berabere bitmelidir, bu bize maksimum kazanç getirir.

İlk devre 4 maçta 1 puana rağmen zirveden kopmadıysak bunun başlıca sebebi bu takımların kendi aralarındaki maçlarda beraberlik ağırlıklı sonuçlar çıkmasıdır. En kazançlı takım ilk yarı Başakşehir oldu 8 puan alarak, şu an lider olmaları da bu sayede.

Sinan'ın dediklerine de katılıyorum ben ek olarak.Daha hava puslu.Son düzlüğe yarışta girmeyi başarabilirsek kimle kapışacağımız bana göre hala belli değil.Bu yüzden birinin 3 diğerinin 0 puan almasındansa ikisinin de 2'şer puan bırakması çok daha mantıklı.

AyKURT hocam bugün bize galibiyet hediye edip şampiyonluk yolundaki yardımını bir kez daha yapacaktır şüphesiz

Beraberlik en iyisi ama illa kazanacak birisi olursa Başakşehir kazansın.Fenerbahçesiz şampiyonluk yarışını diğer tüm ihtimallere tercih ederim.

Oranlar değişmiş yav. 1.70 3.10 3.50 ms1 oranıydı 1.80 3.10 3.10 olmuş şimdi. Kayseri-Sivas maçı da aynı oranlarla 1-1 bitti az önce. Berabere bitmesini şiddetle arzuluyorum talep ediyorum her ihtimal beraberliğe çıkıyor nolur olsun :D

Oranlar değişmiş yav. 1.70 3.10 3.50 ms1 oranıydı 1.80 3.10 3.10 olmuş şimdi. Kayseri-Sivas maçı da aynı oranlarla 1-1 bitti az önce. Berabere bitmesini şiddetle arzuluyorum talep ediyorum her ihtimal beraberliğe çıkıyor nolur olsun :D

1.70 banko 0'dı,şimdiki oranlar 3 sonuca da açık diyebiliriz.

Beraberlik en uygun sonuç. Fener galibiyeti tolere edilebilir ama Başakşehir galibiyeti hiç iyi olmaz.

Geçen hafta bir puan dahi alsak iyi olacaktı. İkili averaj olayını göz ardı ediyoruz, bu yüzden geçen hafta bir puan bile çok iyi olacaktı.

Son düzenleme:
Olacak olacak...

DThSQcrXUAEuu6l.jpg

1.70 banko 0'dı,şimdiki oranlar 3 sonuca da açık diyebiliriz.

Yok yav sadece 1.70 olduğu için değil diğer ikisi de önemli. 1.70 3.10 3.50 açılan bütün büyük maçlar ms1 bitmiş fb gs dahil. Site var ordan bakıyorum geçmişe yönelik. Şu anki oranlarda geçmişte 10 maçın 6sı 0/0 3ü 1/0 1i de 0/2 bitmiş. 10/9 gibi bi beraberlik şansı var. Daha bugün diyorum işte kayseri sivas maçı 0/0 bitti :D

aklımda 2 netice var. Biri beraberlik diğer Başakşehirin handikaplı galibiyeti. Bu veriler ışığında fb galibiyeti çok yakın ihtimal duruyor.

her türlü sonuc ismize gelecektir
nargilemizi yakip icecegimizi yudumlayarak izleyecegimiz bir mac

Yok yav sadece 1.70 olduğu için değil diğer ikisi de önemli. 1.70 3.10 3.50 açılan bütün büyük maçlar ms1 bitmiş fb gs dahil. Site var ordan bakıyorum geçmişe yönelik. Şu anki oranlarda geçmişte 10 maçın 6sı 0/0 3ü 1/0 1i de 0/2 bitmiş. 10/9 gibi bi beraberlik şansı var. Daha bugün diyorum işte kayseri sivas maçı 0/0 bitti :D

Öteki oranlar önemli de favorinin oranı her zaman daha önemlidir.Yakın tarihe de bakmak lazım,1.70 oranlı bu tarz maçlar paso berabere olmuş.

Fener sever böyle maçları. Fener kazanır yada berabere biter. Başak galibiyetine ihtimal vermiyorum.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Öteki oranlar önemli de favorinin oranı her zaman daha önemlidir.Yakın tarihe de bakmak lazım,1.70 oranlı bu tarz maçlar paso berabere olmuş.

Untitled.webp

Süper Lig'de durum daha da tatlıymış :D Sen istedin favori oranına baktım ms1 1.80 olan maçların hiçbiri 2 bitmemiş. Hatta ilginç skorlar bile var ms1 adına :D İnşallah bozulmaz.

Geri
Üst Alt