17/18 H:21 | Başakşehir 0-2 Fenerbahçe | MS | 11 Şubat

Yanarım yanarım geçen haftaya yanarım. Şimdi milletten medet umar hale geldik.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Epureanu'nun olmaması sıkıntı çıkarabilir ama ben yine de Fb'nin gol bulabileceğini sanmıyorum.

Fenev fark yer.. Ayküt de istifa eder

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Aykut klasik taktiğini uygulayıp kitlerse bir ihtimal berabere bitirebilir maçı.

Kesinlikle birisi kazanacaksa o takım başak olmalı.Başak içeride bile takılabilir,diri takımlarla oynayacaklar içeride ama fener kazanırsa fenerin içeride puan kaybı yapması neredeyse mucizelere bağlı.Dışarıda başakı yenerlerse çok çok büyük ivme alırlar ki o zaman korkarım işte.Dışarıda sivasla,kasımpaşayla oynayacaklar ki bu takımlardan umudum yok.Bir tek kayseri kalıyor geriye.O yüzden fenere darbe üstüne darbe vursunlar.Mümkünse 3,4 farklı başak kazansın berabere bitmeyecekse

Beraberlik bizim için sorun olmaz diyor Avcı

Abdullah Avcı: "Ligin zirvesini etkileyecek bir maç olarak gözüküyor ama bizi etkileyecek bir maç değil. Kazanırsak bir rakibi bayağı uzaklaştırmış olacağız ama kaybedersek de yarış devam edecek. Fenerbahçe için kaygının daha fazla olacağı bir maç.Zirvenin kaderini değiştirecek bir maç olarak görmüyorum, daha 13 hafta var. Çok değerli bir takımla oynayacağız. Kazanırsak çok önemli mesafe kat edeceğiz ama yarış devam edecek."

Aykut Kocaman: "Kazanmak istiyoruz, bu çok açık. Ulus olarak sıkıntılı günler yaşıyoruz. Baş sağlığı diliyorum, diğer taraftan da futbolla alakalı şeyler anlatmak doğru değil. Çıkıp oynayacağız, hak eden kazansın."

Başakşehir kazansın veya Fener kazansın diyenlerin bence çok da mantıklı bir açıklaması yok.İkisinden biri 3 puan alacağına ikisi de 2'şer puan kaybetsin en iyisi bu,niye zorluyoruz ki dahasını?Net beraberlik en iyi sonuç olur bizim için şu maçta.
Ben zaten baştan berabere dedim.Ha olmazsa o zaman ne olur diye yazıyoruz :D

Başakta eksik çok fener saplar ched enaz 1 gol yedirir.Arda fenere çalışır.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bizim 5 yediğimiz deplasmandan Fener 3 puan çıkarırsa sokarım böyle işe.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Giuli atacaktı onu

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

ne beşiktaş ne fener ne de trabzon şarkısını başaklılar kendilerine uyarlamış :)

pek muhterem güzide takimimiz fenerbahcemize gönülden basarilar...

Geri
Üst Alt