Fenere yenilip basak, ts ve 8jk maclarindan ikisini alirsak hertürlü sampiyonuz

Tek farklı galibiyet yazan arkadaşlar, canımıza mı kast etme niyetinde siniz? Şampiyonluk yolunda kimsenin kafasında soru işaretleri kalmaması için böyle maçları çıkıp net skor ile alacaksın.

Tek farklı galibiyet yazan arkadaşlar, canımıza mı kast etme niyetinde siniz? Şampiyonluk yolunda kimsenin kafasında soru işaretleri kalmaması için böyle maçları çıkıp net skor ile alacaksın.
O 2011de kaldı Kenan . En son o sene üst üste 12 maç deplasmanda yenilmemiş eze eze oynuyorduk . Yarın rezil bir oyun ya da goller görürsek kim şaşırır

SM-N920C cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Orta saha leş, çok zor maç olacak. Olur da şansa mansa 3 puan alırsak, Fenerbahçe maçına kadar puan kaybedeceğimizi düsünmüyorum. Şampiyon olamamamız için hiçbir sebep yok bu maçı alırsak, her şey bu maçtan geçiyor.

Bu maçı alırsak, Fener haftaya kaybederse ve kadıköyde 1 puan alabilirsek %70 şampiyon oluruz, Beşiktaş'ın zaten bu fikstüre dayanacağını düsünmüyorum, bi Başakşehir kalıyor rakibimiz, arenada 50 bin kisiye oynar bir sekilde alırız başak maçını.

Bu maçı alırsak, Fener haftaya alırsa Beşiktaş ligin dışına şutlanır, kadıköydeki maçı ne yapıp edip alırlar bu durumda. Şampiyonluk ibresi Fener'e döner bu durumda ikili averajdan, ki zaten Trabzon, Başak, Beşiktaş maçlarını tamamlamış olacaklar. Böyle bir durumda kadıköy'de alınacak 1 puan ikili averaj acısından da önemli. Genel averajda üstün tamamlarız ligi bence.

Bu maçı kaybedersek, haftaya fener yenerse o saatten sonra fener bırakmaz şampiyonluğu, %70 fener'e döner ibre. Böyle bir durumda Kadıköy'den 3 puan alamazsak zaten imkansız şampiyon olmamız.

Bu maçtan sonraki Fener maçına kadar olan maçları kayıpsız geçeceğimizi varsayıyorum tabii, aynı sekilde Fener'in besiktas deplasmanından sonraki maclarını da kayıpsız geçtigini varsaydım.

Fener macına kadar önümüzdeki en zor maç yarınki maç. Ne yapıp edip 3 puanı almalıyız, ama takıma hiç güvenmiyorum nedense. Belhanda da yokken bu orta sahayla 3 puan cok zor

Son düzenleme:
Umarim Yasin oynamaz. Sinan oynasin, olmadi Tolga, olmadi Linnes, yeter ki Yasin oynamasin.

Kolay maç arkadaşlar. Savunma ve orta saha sertliği düşük bir takım paşa. İç sahadaki tempolu topu oynarsak rahat geçeriz.

Söylemesi kolay.
Biliyorum ama böyle maçlarda olması gereken bu. Şampiyonluk yolu yavaş yavaş şekilleniyor, böyle maçları net oyun ve skor ile geçip net bir mesaj vermemiz gerek. Zorlu maçlar başlayınca skorlar kısır olabilir, normaldir.

Son düzenleme:
Hamza döneminde de kritik bir Paşa maçı vardı 2-0dan 3-2 çevirmiştik, bakalım bu ne olacak.

Bu tarz deplasmanlar genellikle erken gole bakar.Kayseri maci gibi bir baslangic lazim.

Sağ bekde mariano oynamalı..Artık saçma sapan tercihler yapılmamalı..

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Kasımpaşaya karşı her türlü şansımız söküyor bazı takımlara karşı genel bir üstünlüğümüz var mesela Kayseri, Konya, Akhisar bu takımlara kolay kolay hiçbir zaman takılmayız takımın tamamı olmasa bile galibiyet alırız Kasımpaşa da bu kategoriye girebilir 15-17 seneleri arasındaki sonuçlara pek bakmamak lazım iyi dönemlerimizde her zaman kasımpaşayı yenmişizdir.

Geri
Üst Alt