- 30 Mayıs 2011
- 15.979
- 1.060
- 1.468
Zor bir mac olacak gibi bir his var icinde bakalim. Belhanda cok buyuk bir eksik bence bizim icin kenardan hamle yapacak oyuncuda yok.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Haftaya Sivas maci var ustat ,kangal capsi paylasabilirim umarimWe have Garry, they don't!

Haftaya Sivas maci var ustat ,kangal capsi paylasabilirim umarim![]()
Uefa yolunda muhim mac diyebilirizKuş derbisinden daha önemli bir maç diye düşünüyorum. Haftanın maçı dersem yanılmam diye düşünüyorum.
Yalnız hakem bu maça damga vurabilir. Bu hakem Trabzonspor ile yaptığımız maçta bizi katletmişti.
Çok zor bir maç olacak her açıdan.
Ödeşme yapabilirler belli olmaz. Halis operasyon hakemidir. Bu maçı da aleyhimize katlederse iyice mimleyecek taraftar ve yönetim. Bence etliye sütlüye pek karışmaz. Hatta penaltı falan da çalabilir %50-50 bir pozisyon olursa.
Ödeşme diye birşey olacağını hiç sanmıyorum açıkcası. İyi futbol sergileyemeyip işimiz hakemin adil yönetimine kalırsa bizim aleyhimize bir maç olur gibime geliyor. Bu hafta puan kaybı yaşarsak işler bizim açımızdan sıkıntılı bir hale dönüşür. Başakşehir de Trabzon dan puan alırsa, Fenerbahçe ve Başakşehir bizden avantajlı duruma geçerler.
Hakem ile kazanmak da bir güç. 3 senedir aleni Galatasaray düşmanlığı var bu ülke kurullarında. Açıkçası sene sonu 10 tane penaltı da verseler şampiyon gocunmadı hiç. Balık hafızalıyız.
O yüzden 10 penaltı, 7-8 ofsayttan haksız gol ile şampiyon oluruz diyorum inşallah. Sanmıyorum ama orası ayrı. İhsan etmeseler en azından.
Şimdi yazdığım yazıyı tekrar okuyunca yanlış ifade etmişim. İşimiz hakemin adil yönetimine kalırsa derken aslında şunu yazmak istemiştim İşimiz ''hakemin adil maç yöneteceğine inanmak'' gibi bir masumiyete kapılıyorsak vay halimize.
Evet hakemlerin Galatasaray aleyhine verdiği çok fazla yanlış karar var. Heleki Dursun denen adamın başkan olduğu sürede her branşta ciddi hatalar yapıldı. Şu an o algı hala devam ediyor ve bir çok maçımızda alenen hakem hataları devam etmekte. Açıkcası bu deplasman maçına verilen bu hakeminde işleri düzeltelim mantığında yapılan bir atama olmadığını maçın bizim aleyhimize devam eden her dakikasında bizi yakacak kararlar verebilecek kapasitede olduğu için verildiğini düşünüyorum.
Umarım hakemin kararları çok etkilemezde iyi futbolla net bir skor alırız.