Bu maçın tek suçlusu musleradır bu golü yemeye hakkı yok gidicek bu takımdan gerekirse ıslıklaya ıslıklaya kovucaz yeri geldiginde selcuğa tudora nasıl ıslık cektiysek Muslera da gidicek.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Çok yanlış değişiklikler yaptı hoca

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yeni yönetim rezil olup sene sonu gidecek. Kadroyu gucsuzlestirip görevlerini yaptılar

SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hakem o kadar rahat ki şerefisiz ruhsuz Galatasaraylı oyunculardan hiç tepki yok..Haram olsun o aldığınız paralar.

takımdaki topcuların çogu sadece pasla kazanabiliriz zannediyor bireysel yeteneğin önemini kimse umursamıyor...

Olm yazmayayım diyorum da dayanamadım takımın zaten mücadele gücünü çeken Linnes, Tolga gibi adamlara sövüyorsunuz hala. Feghouli, Gomis takımı 9 kişi oynattılar nerenizle maç izliyorsunuz? Bu adamlar hem öküz gibi koşup hem de önde iş mi bitirecekti. Önde iş yapmayan adamlar belli Gomis her topu eziyor, Feghouli arabı da futbolu bırakmış. Bu adamlar içerideki kolay maçlarda iş yapıp taraftarın gözünü boyuyor sizde mal mal Linnes'e Tolga'ya sövüyorsunuz. He he Mariano oynasa alacaktık maçı. Linnes'in yaptığı ters kademeleri 10 haftadır yapamıyor Mariano.

Şu takımı yenemiyoruz gelmişiz bide şampiyonluk diyoruz :) abi açık olun bizi her takım kendi evinde yener.

Yeter ya kıracağım televizyonu

O belhandanin da abv. Kacinci kez takimi satti

Tek bir pozisyon yakaladığı an rakibin anasını belleyecek Feghouli'yi oyundan almakda güzel kafa!

Tolga denen kazma kadar oyunu yavaslatan bir oyuncumuz daha yok. Satin gitsin bu adami.

Yav deplasman var deplasman var.Kasimpasa kaybedilecek deplasman mj

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt