17/18 H:22 | Konyaspor 1-1 Beşiktaş | MS | 16 Şubat

Tertemiz golü verme.Penaltıyı es geç.Sonrada efendi şampiyonluklar de!

Mahmut Ozgener Federasyonu bile bunlardan daha serefliydi.

Hakemin bence 2 kritik karari dogru , golde ofsayt yok , ve jahovic in golunde yakin cekimde gordum pepeyi kaleye dogru itmis topa yukselirken

fakat son hucumda tolgay in elini sakinamadigi goruluyor , basaksehirin fb , bizim antalya macinda calinmayan pozisyonlara benziyor

anladigim kadariyla hakemlere resmen "bunlara calmayin" denmis , asiri cok elle oynama pozisyonu atlandi bu sene

bir de sure bitmisken bjk nin atagina izin vermesine bir mantik bulamadim

edit

Moderatör tarafında düzenlendi:
Statta mevlit mü okunuyor ben mi yanlış duyuyorum?

ali turan kazmasıyla milosevici oyundan alsın kesin atılır bunlar

Baktilar Basaktan bi bok olmiycak, Besiktasin onunu acalim demislerdir.

Tolgayın eli net penaltı bence ama golde net faul.
Pepe havadayken arkadan dokunuyor elleri ile.
Pepede bunu gösteriyor hakeme tecrübesi ile tabiki.

Jahovic zaten pek itiraz etmedi.

Yav ne teorisi göz var nizam var bjkın kayırılmada boku çıktı,fenerin bile bu sene baya hakkı yendi bu hakemlerle bjkla mücadele etmek bile mucize

Sinsi sinsi buna yanlayarak puan topladılar.

Beşiktaş rakip olmaz bu sene. Başak ve Beşiktaş maçlarında puan kaybetse Fener düşerdi. İlkini geçtiler. Fener'in hakkı yendiğine katılmıyorum. 52 yıldır bu ligde en çok hakem kollaması almış camia bunlardır. Beşiktaş'ın en çok kollandığı senelerde bile en azından tablo nötr'dür.

2.5 senedir Fener çok doğranıyor algısı var basında. En çok doğranan biziz, adamlar PR'ını yapıyor. Rezillik.

bunlar kollanmada fenerbahceyi geçti,artık tiksindirici bi noktadalar.sokarım böyle işe ya.

hakemin kulagını çekmişler belli,aman ali rıza bey tadımız kaçmasın bjkyi koruyun...

Tamam Hakem kötü bir yönetim sergiledi ama bana biri hiç bir baskı yok iken topu kornere vurmayı açıklaya bilir mi? Yine kalecinin uzansa belki çıkara bileceği bir topa doğru hamlesini neden kestiğini?

en kötü berabere bitmeli şu maç normalde.ama şifo yetmediği gibi hakem de işin içinde.

Geri
Üst Alt