17/18 H:22 | Konyaspor 1-1 Beşiktaş | MS | 16 Şubat

Fb nin hakkinin yenildigini soylemek biraz zorlama olabilir ama trabzon ve genclerbirligi maclarinda rakipleri daha ilk yarinin ortasinda 10 kisi kalacakken bunun esgecilmesi ve toplamda 4 puan yitirmeleri , o 2 mac acisindan haklarinin yendigini dusundurebilir

Yaw bu bjklinin bu forumda ne isi var

Değil abi adam Beşiktaş'lı falan. Kanıtı da var. Objektif olmak adına yaptığı yorumları bende beğenmiyorum ama bu yani yapacak bir şey yok.

Beğenmiyorsan engelleyip geçersin. Gerginlik istemiyorum artık.

Barış Şimsek
Çağatay Şahan
Mete Kalkavan
Suat Arslanboğa
Bülent Yıldırım
bjknin can simitleri,her hafta 1'i birbirini takip edip bjk maçlarındalar,Mete son maçta boku çıktı millet anlıyo diye bjkyi kollamadı.
Fırat Aydınus
Halis,Ali Palabıyık verilse ya bjk maçlarında bunlar cesur hakemler diğerlerine göre,öbrüleri eyyam şovcu

Sinsi sinsi buna yanlayarak puan topladılar.

Beşiktaş rakip olmaz bu sene. Başak ve Beşiktaş maçlarında puan kaybetse Fener düşerdi. İlkini geçtiler. Fener'in hakkı yendiğine katılmıyorum. 52 yıldır bu ligde en çok hakem kollaması almış camia bunlardır. Beşiktaş'ın en çok kollandığı senelerde bile en azından tablo nötr'dür.

2.5 senedir Fener çok doğranıyor algısı var basında. En çok doğranan biziz, adamlar PR'ını yapıyor. Rezillik.

2014-2015'i hatırla.İlk yarı Fener dibine kadar kollanmıştı,ikinci yarıdan son haftalara kadar da Bjk.Ama son haftalarda birden kesilmişti bunların lehlerine olan düdükler.Her şey son düzlükte belli olur.

DWLNz0bWAAAgmAZ.jpg

2014-2015'i hatırla.İlk yarı Fener dibine kadar kollanmıştı,ikinci yarıdan son haftalara kadar da Bjk.Ama son haftalarda birden kesilmişti bunların lehlerine olan düdükler.Her şey son düzlükte belli olur.

Nefret ediyorum adamlardan. 5. lige düşüp sürünseler ya da 1 Milyar Dolar para vereceğiz deseler ilkini tercih ederim.

şu maç şifo ve hakeme ragmen berabere biterse mucize olur

Yav aleyhimize ne varsa oluyo :( Şu aptallar fenere de kaybedecek belli oldu. Şansını sevdiğimin feneri en zor rakiplerle eksikleri varken karşılaşacak :(

Geri
Üst Alt