İbrahim Anıl
Parçalı Üye
- 11 Temmuz 2016
- 4.747
- 2.188
- 813
bjk girdiği zorlu fikstür sayesinde hem moral olarak hem puan olarak lige havlu atar yüzde 90...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hakem zaten maçı altında ezildi resmen.Doğrudur o pozisyonu görmedim. Ama hakem bence o iki kararda ve çoğu pozisyonlarda hatalı kararlar verdi.
Başkanından malzemecisine herkes Münih demeci veriyor.
Böyle bir maç olduğundan tinercilerin haberi yoktur.
2-1
Attı attı emin ol toparlayamazlar.Daha henuz bitmis birsey yok sadece 3 puan fark var (1 mac fazlasiyla). 3 puanli sistemde 1 maglubiyete bakar bu is ama haftaya Fener bunlari yenerse moralmen cokerler ve zaten sampiyon olamayacaklarini anlarlar.
Beraberlik daha iyi fener geride kalir bjk yaristan kopar ama dedigin gibi biz kazanmaliyiz her seyden once
HUAWEI RIO-L01 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Attı attı emin ol toparlayamazlar.
O fikstürden imkanı yok sağ çıkamazlar.
Başak'ı alt edelim şampiyonuz.
Gscimbom
%100 ama veremezler fener maci öncesimaç sonu senol güneş yaptıklarıyla ceza alması gerekir,hakemin önünde bu hareketleri yapıpta gözlemci falan yazmıyorsa art niyetin babası yapılır.
Bu arada bir ihtimal daha var,Konya puan kazaninca Alanya'yi atese atti,Alanya acik oynarsa fark yer ,agir defans yapmali zira fener kapali defanslari acamiyor,bize bjkye basaka karsi kapali defans cok ise yaramaz ama fener farkli,oyle yaparlarsa beraberlik olabikir.
Babel rezildi bugun ciddi dusus var ben de begenmiyordum taliscayida milli takim askina son maclarin tamaminda o tasiyortalisca fener macında olsa da olur olmasa da.adam bazen var mı yokmu sahada belli değil.bjk o maçta lens-quaresma-babel-love yaparsa ön tarafı sıkıntı yaşamaz hücumda.
Babel rezildi bugun ciddi dusus var ben de begenmiyordum taliscayida milli takim askina son maclarin tamaminda o tasiyor