17/18 H:23 | Beşiktaş 3-1 Fenerbahçe | MS | 25 Şubat

Bence olacak.Bu hafta Akhisar'in Konya'yi yenmesi hic iyi olmadi hem artik Akhisar'in fb maci cok kritik degil,hem de bizim Konya maci sıkintili gececek.Diger skorlar da aleyhimize gidiyor bu sezon.

Bu mantık çoğu zaman ters tepti önceki sezonlarda,bu ligde hiçbir maç formalite değil artık böyle bir şey yok.

Bence olacak.Bu hafta Akhisar'in Konya'yi yenmesi hic iyi olmadi hem artik Akhisar'in fb maci cok kritik degil,hem de bizim Konya maci sıkintili gececek.Diger skorlar da aleyhimize gidiyor bu sezon.

reis teoride haklısın fakat kadrosunda olcan adın ve mustafa yumluyu barındıran bir ekibin fenere karşı kasmaması sözkonusu olamaz üstelik aykutun öğrencileri bjkye de kaybetmezlerse akigolar "bunları ligde en son biz yenmiştik" motivasyonuyla iyice gazla oynarlar , hem 2 takımın kupa maçları arasında da 2 gün fark var üstelik fener deplasmanda ve sert bir maç oynayacak vs

Son düzenleme:
Fb Beşiktaş ve Malatya deplerinden nagalip dönecek,4 veya 5 puan önde Kadıköye gideriz

Beşiktaş galibiyeti en iyi seçenek olur.Bu ballı şikeciler bir şekilde son haftaya kadar yarışta kalır.

Pepe değilde Taliscanın olmaması çok etkileyecek 5taşı.Oğuzhan kötü son haftalarda.Ayküt zaten klasik 10 kişi kapanacak.Açıkçası bu dağınık hücum eden kargaların gol atması tamamen şansa olacak bence yada duran toptan olabilir.Maçta bakalım cücü nasıl eyyamlar yapacak merak içindeyim.

Bjknin kazanmasi en iyi sonuc olacaktir. Sikebahcenin bundan sonra ciddi fikstür avantaji var

beşiktaş kazanır , bol kavgalı , cezalı ve kartlı bir derbi olur dilerim.

İlk tercihim beraberlik olsa da eğer biri kazanacaksa bu Beşiktaş olmalı.Şu Fenerbahçe'nin haftalardır yenilgi yüzü görmemesi canımı sıkıyor.Zaten Beşiktaş bu maçı kazansa da ben bu sene bunların şampiyon olacaklarına inanmıyorum.

Pepe değilde Taliscanın olmaması çok etkileyecek 5taşı.Oğuzhan kötü son haftalarda.Ayküt zaten klasik 10 kişi kapanacak.Açıkçası bu dağınık hücum eden kargaların gol atması tamamen şansa olacak bence yada duran toptan olabilir.Maçta bakalım cücü nasıl eyyamlar yapacak merak içindeyim.

Talisca'nın CL harici büyük maçlarda kaybolduğunu düşünüyorum ben. Bence onu aramayacaklar. Hatta Love - Negredo beraber oynasa çok daha etkili olabilir. Pepe yokken çok zorlanıyorlar ayrıca. Savunmada ve savunmadan çıkışlarda. Gönlümden geçen beraberlik, olmadı bjk galibiyeti. Fenerin kazanması hiç işimize gelmez. Beşiktaş kopar yarıştan ama hakem destekli fener çok net avantajlı hale gelir şampiyonlukta.

Taliscanin olmamasi belki daha iyi ama Pepe cok onemli ve mevcut kadroda yeri doldurulamaz bir oyuncu.
Tosic ile Vida ilk defa yanyana olacaklar artik korler sagirlar birbirini agirlar.
Aykut 9 defans ile cikar klasik sekilde.
Beraberlikte tinerciler lige havlu atarlar.

SM-G955F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Gerilimi yüksek bol kırmızı kartlı bir maç olacaktır

nObVqN.jpg

1-1 2-2 olabilir. Yada Beşiktaş yensin, fikstür olarak Fener daha iyi diyorlar.

Geri
Üst Alt