17/18 H:23 | Beşiktaş 3-1 Fenerbahçe | MS | 25 Şubat

gs hakkında hayrlısı ne ise o olsun.

Beşiktaş alacaktır ama umarım çok başka olaylar yaşanır, kırmızı kartlar havada uçuşur. Keşke RVP kadroda olsaydı.

Senol Gunes fener formasini ve aykut'u görünce kendini kaybediyor sacmaliyor

Fb'nin sansi yüksek bu macta,bizim icin hayirlisi neyse sonuc öyle olsun

Namağlup serisinin psikolojik etkisi var bizim ligde. Besiktas kazansin istiyorum bu yüzden.
Ama Senol Gunes bu maci alamaz. Banko Fener kazanir.

Son düzenleme:
Ete para vermesinler birbirlerini yesinler maç sonunda 2 3 kırmızı olsun BJK hakemle kazansın. Sonra Aykut zırvalasın ceza yesin vs vs :)

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Moderatör tarafında düzenlendi:
yumrukların sahne aldığı bir müsabaka bekliyoruz..

Casper_VIA_V5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Besiktasin gelecek maçlarda puan kaybetmesi daha zor görünüyor karar veremedim bu maç için yine de bjk galibiyete çok yakin duruyor

Besiktasin gelecek maçlarda puan kaybetmesi daha zor görünüyor karar veremedim bu maç için yine de bjk galibiyete çok yakin duruyor
5iktas yenerse oyle boyle potada kalıyor fb ile aramizda 3 p oluyor

Berabere biterse bjk psikolojik olarak kopuyor fb ile 2 p fark

Ha 3 p ha 2 p cok bir fark yok.

5iktasin devre dışı kalması adina beraberlik isimize daha cok gelir.

o değil de RVP ne söğüşledi enayilerii :D

Bizi söğüşlemediği ve bize gelmediği için şükür duası etmeliyiz bence. Şaka bir yana Fener olduğu için geyiğini yapıyoruz ama bu tek taraflı oyuncuyu koruyan sözleşmelerin bir dengesini bulmak lazım. Kulüpler eli kolu bağlı, oyuncak oldular menajer ve oyuncuların elinde. Buna düzenleme gelmediği sürece büyük ligler dışındaki takımlar daha da kötüye gidecek. Büyük liglerdeki takımların durumları başka biraz, onların hem maddi gücü çok daha fazla hem de oraya giden oyuncular yan gelip yatıp paramı alayım moduna giremiyor fazla çok göz önünde oldukları için.

Şenorun Fbye olan looserlığını düşünüp Yataykutun taktiksel uzmanlığı ile birleştirince bu maçtaki beraberliği çok net görebiliyorum.

DW4HHz2WsAEj5ce.jpg

beraberlik ve bol kirmizi kart umuyorum.
kavga dovus olsun, sert bir futbol olsun ki kimsenin sag salim cikmasin.

Geri
Üst Alt