17/18 H:23 | Beşiktaş 3-1 Fenerbahçe | MS | 25 Şubat

Valbuena sakatlanmış.Yarın mr çektirecekmiş.

SM-G570F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

591545c718c7730fb48ea951.jpg

Bol kırmızı kart ve beraberlik güzel olur. İlla birisi kazanacaksa da fener kazansın ve bjk balonu tamamen patlasın. Fener zaten anadolu maçlarında puan kaybedecek.

VTR-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Fenerbahçe, Süper Lig'de Beşiktaş, Galatasaray ve Trabzonspor'a karşı 15 maçtır kaybetmiyor. (7 Galibiyet – 8 Beraberlik).Fenerbahçe bu maçların 9’unda gol yemedi.(FutbolArena)

F.Bahçe'nin klasik derbi öncesi sakatlık yalanı.Bunlara hala inanan var mı?Hakem katliamı olmazsa Beşiktaş'ın kazanacağını düşünüyorum.

Aykut Kocaman: "Bayern Münih karşılaşmasındaki skorun, oyunun veya eksik kalmanın olumlu ya da olumsuz etkisi bu maçta 10 dakika sürer. 10'uncu dakikadan sonra her şey doğal seyrine döner."

"Şenol Güneş yanınıza gelmezse siz gider misiniz?"

Aykut Kocaman: "Bunu yapabileceğimi düşünmüyorum."

Aykut Kocaman: "Hakem hatalarından yakınması gereken bizmişiz. Bunu bir kere daha gördüm. Beşiktaş'ı hakem hatasıyla değil, çok net bir şekilde hakemle değil hakkımızla yenmişiz."

Aykut Kocaman: "Beşiktaş ile ilgili olarak önümüzde son 2 yıl var. Vodafone Park'taki maç sonuçları ve oyun şekli var. Bu maç onlar için kırılma maçı olarak gözüküyor."

Aralarındaki ilişki zerre umurumda değil. Önce beraberlik isterim. İlla biri galip gelecekse galip gelenin Beşiktaş olmasını isterim.

Artik beraberlik falan kurtarmaz. Su heriflerin mac kaybettigi yok yahu, kesinlikle Besiktas kazanmali su maci artik.

15 mactir derbi,Akhisar macindan beri lig maci kaybetmiyorlar.Biri bu namertlere dur demeli.kesinlikle besiktas almali.

Bu maçtan cikacak en hayirli sonuc beraberliktir.

Bu maçı Aykut ne yapar eder en az beraberlik ile bitirir. Bu maç çok su kaldıracak. Kesinlikle beklendiğinden daha gergin geçecek. Gergin maçları Aykut seviyor. Ben bjk seyircisinden bir aksiyon bekliyorum. Hakem kararları ve futbolcuların tahrikleri ile sahaya bile inebilirler. Malum Bayern faciasının etkileri bu iki fb maçında devam eder. Beraberlik bize yarar. fb galibiyeti işimize yaramaz. bjk galibietini kendi sahamızdaki maçta telafi edebiliriz. Kavgalı, kartlı, kaoslu bir maç olması olağan.

kata go go go

Casper_VIA_V5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hafta

1.Galatasaray-47
2.Başakşehir-46
3.Beşiktaş-44
4.Fenerbahçe-44

Olarak bitmeli.

Geri
Üst Alt