17/18 H:23 | Beşiktaş 3-1 Fenerbahçe | MS | 25 Şubat

Bjk böyle çıkar Love ve Babel iş yapmazsa gol bulmaları çok zor.

Fabri
GG Medel Vida Adriano
Atiba Tolgay
Q7 Love Babel
Negredo​

Ekli dosyayı görüntüle 19021

Sonra tv ler ya da internet siteleri , kapatma , belgesel yayinlama cezasi alinca isyan ediyorlar

Kac kere bu kelimenin artik kullanilmayacagini ifade etti devletin en tepesi , klupler sponsorlara ragmen isimleri degistirdi , tabelalari soktu yeniledi , hala adamlar utanmadan bu kelimeyi internet sitelerinde kullaniyorlar

Hadi insanlar agiz aliskanligi ile bir anda kacirabilirler , sorumluluk sahibi olmasi gereken yayin organlari hala bu kelimeyi inatla kullaniyorsa ne yaptirim uygulansa yeridir

Boyle bir ozgurluk olmaz

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Devleti en tepesi bir gün Türkçe'yi de yasaklarsa kullananlar ceza mı alsın? Tamam stadyumlardan yasaklayabilirler ama basın istediğini yazabilir bu konuda. Niye ceza veriliyor ki anlamadım.

Devleti en tepesi bir gün Türkçe'yi de yasaklarsa kullananlar ceza mı alsın? Tamam stadyumlardan yasaklayabilirler ama basın istediğini yazabilir bu konuda. Niye ceza veriliyor ki anlamadım.

Yazamaz . Sebebi arena kelimesini kullanmalari degil . Klupler direnc gosterir degistirmezlerdi , o zaman tamam , laf etmezdi

allianz arena yaz , oraya tayyip in gucu yetmez . Ama bu klupler talebi yerine getirmisler ve artik orada bu isim tarihe karismis

kurumsal kimligi olan hic bir yayin organi olmayan bir ismi kullanamaz , sponsor bile vodafone park olarak degistirmis durumda

bu karar sacma gelebilir ama nasil kafalarina gore isim kullanamayip sponsoru ile birlikte , resmi ismi neyse onu kullanmak zorundalarsa , olmayan bir ismi de meydan okurcasina kullanamazlar

Oğuzhan'ın olmaması işine gelir beşiktaş'ın. Hem forvet arkası hem derbi performansları rezalet.

Yazamaz . Sebebi arena kelimesini kullanmalari degil . Klupler direnc gosterir degistirmezlerdi , o zaman tamam , laf etmezdi

allianz arena yaz , oraya tayyip in gucu yetmez . Ama bu klupler talebi yerine getirmisler ve artik orada bu isim tarihe karismis

kurumsal kimligi olan hic bir yayin organi olmayan bir ismi kullanamaz , sponsor bile vodafone park olarak degistirmis durumda

bu karar sacma gelebilir ama nasil kafalarina gore isim kullanamayip sponsoru ile birlikte , resmi ismi neyse onu kullanmak zorundalarsa , olmayan bir ismi de meydan okurcasina kullanamazlar
Onun adına Basın Özgürlüğü diyorlar. Senin bahsettiğine ise dikta etmek. Kulüpler keyiflerinden kabul etmediler, kimse kendini kandırmasın.

Temposuz, gergin, bol kartlı ve sakatlıkların olduğu bir maç.

ucan tekmelerin sahne aldığı akabinde kırmızı kartların havada ucustugu nihayetinde yumrukların konuştuğu bir müsabaka temennisiyle ekranın başına kurulalım..

Casper_VIA_V5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Fenerbahçe XI: Kameni, Isla, Neustadter, Neto, İsmail, Mehmet Topal, Josef, Dirar, Aatıf, Giuliano, Fernandao

Kameni fena değildi de yani derbilerde 10 Neuer gücünde oynayan Volkan'ı kesmekte enteresan.

Besiktas aldi bile

Gesendet von iPhone mit Tapatalk Pro

Beşiktaş'ın 11'i: Fabri, Gökhan Gönül, Vida, Tosic, Adriano, Atiba, Tolgay Arslan, Medel, Quaresma, Babel, Vagner Love

Besiktas sanirim sadece yenmeyecek uzerine bayern tarifesi yapacak gibi

iki farki cepte goruyorum , mutlaka ikili averaji almak isteyeceklerdir

fb bu macta adim atacak nefes alacak bosluk bulamaz bile , besiktas basaksehire benzemez

Ekli dosyayı görüntüle 19021

Sonra tv ler ya da internet siteleri , kapatma , belgesel yayinlama cezasi alinca isyan ediyorlar

Kac kere bu kelimenin artik kullanilmayacagini ifade etti devletin en tepesi , klupler sponsorlara ragmen isimleri degistirdi , tabelalari soktu yeniledi , hala adamlar utanmadan bu kelimeyi internet sitelerinde kullaniyorlar

Hadi insanlar agiz aliskanligi ile bir anda kacirabilirler , sorumluluk sahibi olmasi gereken yayin organlari hala bu kelimeyi inatla kullaniyorsa ne yaptirim uygulansa yeridir

Boyle bir ozgurluk olmaz

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

...

Moderatör tarafında düzenlendi:
Besiktas sanirim sadece yenmeyecek uzerine bayern tarifesi yapacak gibi

iki farki cepte goruyorum , mutlaka ikili averaji almak isteyeceklerdir

fb bu macta adim atacak nefes alacak bosluk bulamaz bile , besiktas basaksehire benzemez

İçinde Fenerbahçe barındıran derbiler hiçbir zaman beklendiği gibi geçmez. Bu maçları çok iyi oynuyorlar, özellikle psikolojik açıdan.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Geri
Üst Alt