17/18 H:23 | Beşiktaş 3-1 Fenerbahçe | MS | 25 Şubat

Olcay şimdi hamsi tavasina bana bana izliyordur

Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk

Murat Urhan tebrikler reis sağlam galibiyet. Bayern karşısında basarılar

Keyfimi ziyadesi ile yerine getiren 1 gece.

İyi oldu bu skor. Fener puan alsaydı çok özgüven kazanırdı. Fikstür avantajı da var diğer takımlara göre. Beşiktaş ise ligin hala en kaliteli takımı ama sanki ligi rölantide oynuyorlar gibi gözüküyor. Özellikle deplasmanda onlar da bizim gibi çok puan kaybediyor.

TRT-LX1 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Millet fikstüre bakıp da seviniyor. Yoksa tam tersi çıkıp da bjk şampiyon da olabilir ve boşuna sevinilmis olur ama müneccim değil insanlar . Şu an için beraberlik dışında iyi sonuç diye seviniyor millet. Bjk bizle trabzonla başakla oynayacak daha ve hepsi deplasman

SM-N920C cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Dahada 2 fener maci var onuda biliyorum fakat iki tarafda puan kayipetmesi lazimdi, iste iyi sonuc o olurdu, ucuncu gole neden bu kadar seviliniyor benim acikcasi tuhafima gitti

Maçı ben kazandırdım ha. 10-15 dakka açtım, o ara Fernandao attı zaten. Kapattıktan sonra BJK maçı çevirdi. :005: HELAL

Uzun zaman sonra keyifli bir hafta oldu.Kupa maçında da aynı tarife olur inşallah.

Dahada 2 fener maci var onuda biliyorum fakat iki tarafda puan kayipetmesi lazimdi, iste iyi sonuc o olurdu, ucuncu gole neden bu kadar seviliniyor benim acikcasi tuhafima gitti
Ya o trolluk işte:) 3. Gole sevinmek tabii ki mantıksız ve saçma zaten . Valla bu sene çok garip bir sene . Uzun yıllardır 4 takımla şampiyonluk yarışı hatırlamıyorum

SM-N920C cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Fener özgüven kazansa ne olacak la adam Valbuena yi 81 de sokuyor. Alper i sokuyor kurtarici olarak. Beyin terk adam sado mazo takılıyor. Önce acitiyor sonra kendisine düzdürüyor. Aykutun felsefesi bu

Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk

Kötü skor yaw Bjk buradan şahlanırsa şampiyonluğu sonuna kadar zorlar Feneri zaten çok ciddi rakip olarak göremiyordum

30.dakikadan itibaren besiktas sazi eline aldi. atiba - medel ikilisinin lüzümsuz oldugunu hep savunmustum. onlar birlikte oynamayinca tecavüz moduna girdiler. izlerden biz yorulduk valla. fenerin her zamanki oyunuydu. tek fark rakipteki klas ayaklarin fazla olmasiydi. fener bugün rakip kim olursa olsun ayni oyunu oynardi. kac yildir baska bisey. rahat 5 olacak mac son anda 3 oldu. fener bali yine isledi. tek kozlari duran toptan gol atmak. fenerin bu sahada 1 golden fazla atmasi teorik olarak namümkündü, bunu futbolu bilen herkes rahatlikla söyleyebilir. yorulan fener defansina karsi tank gibi bir adamin girmesi dengelerini bozdu. babel'in de merkeze gelmesiyle fener savunmasinin felegi iyice sasti. tudor beyinsizi gibi en iyi adamlarini oynatmayan veya yanlis yerde oynatan bir hoca yokki karsida deplasmanda fener is yapsin. tek üzüntüm feneri söyle evire cevire yenememiz oldu.

Yanlız fenerli olsam 2.yarıdaki oyundan sonra utancımdan 1 hafta sokağa çıkamazdım.Sanki 2 takım arasındaki güç farkı chelsea ile bursa gibi bişeydi.Bu kadarda anti futbol oynarsan böle golleri yersin işte.Fenerin şampiyon olamayacagını daha önceleri defalarca belirtmiştik.Kargalarda küçük takımlara daha çok puan kaybeder.Kafamızı kullanırsak taşağı rahat geçip şampiyon oluruz.

Fikstüre bakınca fenerin yenilmesi gerekirdi. bjk ın daha çok zor maçları var ama fenerin fikstürü lokum artık bu saaten sonra bir iki maç hariç.

bjk daha bize gelecek Trabzona gidecek ibb ye gidecek....

Beşiktaş geri koşmayı bırakmışken Caner hamlesi ile tekrar dörtlüye geçmek döndürdü maçı. Beşiktaş istediği kadar istikrarsız gitsin hala oyun gücü en yüksek takım onlar.

3 uncu gol resmen mest etti , fb nin ikili averaji kaybetmesi ...

ustelik fb nin golu gayri nizami

neyse bu gece bitti , simdi haydi trabzonnn diyoruz artik

Geri
Üst Alt