17/18 H:23 | Beşiktaş 3-1 Fenerbahçe | MS | 25 Şubat

ridwan manyamis

- - - Flood Önleme Sistemine yakalandınız :) - - -

ridwan manyamis

Yav 23. hafta oldu hala Fener'in oyununa bakıp puan kaybederler diyenler var.Bu kadar puanı nasıl topladılar?

En son ne zaman 2 farklı derbi galibiyeti aldığımızi düşündüm.

Yav 23. hafta oldu hala Fener'in oyununa bakıp puan kaybederler diyenler var.Bu kadar puanı nasıl topladılar?
Erman Toroglu ezip gecti Senol Günes'i az önce. Su iki takimin puani 44, bu nasil oluyor diyor. Arada daglar kadar fark var diyor. Fener'in nasil puan aldigini herkes biliyor zaten. Bir sekilde golü bulup skora yatmak üzerine kurulu oyun planlari.

Bizim için iyi sonuç, Fener kazansa kenetlenirdi, haftaya kadıköyde 50k'ya oynarlardı. Şimdi Beşiktaş da ortak oldu zirveye. İkili averajda bizi zaten geçti sayılırlar. Fener maçına kadar kayıpsız geçersek, Fener de önündeki 2 maçın bi maçında puan kaybederse Kadıköy'e rahat gideriz. Aksi bir durumda o stresle bırak maç kazanmayı, 1 puan bile alamayız Kadıköy'de. Fener bizi yendiginde önümüze geçecek ikili averaj dalgasına, önlerinde büyük maç kalmadı. Ne olursa olsun Fener şu 2 haftada bir maçta puan kaybetmezse şampiyonluğu alır gibi. Bizim şampiyon olmamız için Kadıköy'den 1 puan cıkarmamız lazım.

Buyuk maclar buyuk oyuncular ile kazanilir tezinin en guzel orneklerinden biri oldu mac. Q7 bugun nasil maci aldiysa zamaninda bizde de Sneijder, Melo mac aliyordu. Onlar gittikten sonra da zaten hicbir derbiyi kazanamadik.

Erman Toroglu ezip gecti Senol Günes'i az önce. Su iki takimin puani 44, bu nasil oluyor diyor. Arada daglar kadar fark var diyor. Fener'in nasil puan aldigini herkes biliyor zaten. Bir sekilde golü bulup skora yatmak üzerine kurulu oyun planlari.

İşte kazanmak için iyi oynamaları gerekmiyor.Fener'in yenilmesi çok önemliydi.Millet hala beraberlik diyor.

fener berbat bi takım gönül isterdi beraber bitsin ama olmadı. uzun zamandır bir derbide bu kadar ezilen takım görmedim 3 0 yenildiğimiz maç dahil aykut çok korkak asla şampiyon olamaz fener

DW5pRE1X4AUDEDt.jpg

Fener de BJK'de yarışın içinde. Kimse kopmadı henüz. Çok çok avantajlı takım da yok. Yarın kazanırsa Başak bir adım önde denebilir sadece.

Paşayı yensek 50-44-44 başaktan bağımsız olarak müthiş rahatlardık.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Geri
Üst Alt