17/18 H:23 | Galatasaray 5-0 Bursaspor | MS | 23 Şubat

İnşallah Fernando reis şöyle bir 5-10 dakika forma giyer

Gerçekten çok özledik kendisini

Lanet olsun ya yine hafta ici maci, yine izleyemeyecegim.

Gomis fighuli belhanda maicon bunların hiçbirini oynatmayacaksın iç sahada depe götüreceksin oynatmak için ki akılları başlarına gelsin. İçerde oyna depte dökül yok ya adam olun biraz.

Biz niye bu sezon sürekli hafta ici oynuyoruz şikecilerde Avrupa’da yok ama onlar bizim kadar hafta içi oynamiyor...

Gomis fighuli belhanda maicon bunların hiçbirini oynatmayacaksın iç sahada depe götüreceksin oynatmak için ki akılları başlarına gelsin. İçerde oyna depte dökül yok ya adam olun biraz.

Garry'yi çokça eleştirdim de,o olmasa bu takım çok zor gol atar deplasmanlarda.Gomis hele gol atmayınca saç baş yolduruyor,ben hala golcülüğü ve ara sıra yaptığı baskı dışında niye bu kadar övüldüğünü anlamadım bunu da ilk kez yazıyorum.Ayağına vereceksin atacak beyefendiye.Sivas maçı mesela son dakikalarda yanılmıyorsam Garry çok güzel bir top attı 2 kişiden baskı yemesine rağmen,Gomis saçma sapan vurdu diyor ki niye ayağıma atmıyorsun.Sen forvetsin abi,Sivas deplasmanı oynuyorsun atacaksın o pozisyonları.Öyle servis yapacaksın da Gomis beyefendi topu kontrol edecek zamanı bulacak da baskı yemeden topa vuracak da.E Burak'ı niye gönderdik o zaman biz ki Burak deplasmanlarda çok daha efektifti Gomis'e kıyasla.

Daha ezdiği topları,hatalı tercihlerini,kimi zaman ağır kaldığını falan yazmıyorum bile hadi onları anladık.

Son düzenleme:
Gomis ozveri ile oynuyor , yasi da var , profesyonelce isini yapiyor ama ben de cok abartildigini dusunuyorum

butun takim haliyle ona calisiyor , o da podolski gibi vurdu mu tutturdu mu atiyor , tabi daha golcu ona nazaran

fizik kullanarak top saklamasi , savunmayi mesgul etmesi de faydali

ama mac basi 1 bilemedin 2 depar ile oynuyor, cok daha iyi hava hakimiyeti beklerdim o da yok , defansa geldiginde yenen gollerde mutlaka kadrajda var, efor dusuklugu nedeniyle hucum presi yok ya da yalandan

yani tamamlayici adamlar olmadiginda bu eksikleri var, bir de o gun kazmaligi ustunde ise sifir fayda ile maci bitiriyor

Basiniza Gomis kadar tas düssün.
Yedek kulübesinde daha skorer bir oyuncu var ya o yüzden oynatmayalim.
Yedegi Eren Kasimpasa macinda koca bir yari ne yapti da birden bire bulunmaz hint kumasi oldu?

Ayrica Gomis hangi oyununun icinde yok yahu? Adam pas istasyonu olarak elinden geleni yapiyor, top sakliyor, rakip ile bogusup bir cogunda galip geliyor. Yine benden sonra yazan Furkanin dedigi gibi, adam o yasina ragmen sabit yerinde durmuyor, elinden geldigi kadar saga sola kosuyor, rakibe pres yapiyor.

Bir de attigi goller icin basit goller demek neyin nesidir yahu?
Antalyaspor macinda attigi ilk gol o acidan, sirti dönük olmasina ragmen kalecinin tutamayacagi yere vurmak cok kolay canim.
Yine attigi ikinci gol, rakip aciyi kapatmak icin basiyor, nerede ise yetisiyor, adam o baskiya ve karsisinda yine aciyi kapatmak icin kalesinden cikan kaleciye ragmen topu köseye gönderdi. Ama dogru karsi karisya ya cok kolay bir gol canim.
Adamin attigi gollerin tahminen yarisi kolay goller degil.

Bunun yaninda kendi kendine pozisyon yaratan bir adam icin sirf pozisyon hazirlayacaksin da is yapacak ne demek yahu.

Son düzenleme:
Gomis ozveri ile oynuyor , yasi da var , profesyonelce isini yapiyor ama ben de cok abartildigini dusunuyorum

butun takim haliyle ona calisiyor , o da podolski gibi vurdu mu tutturdu mu atiyor , tabi daha golcu ona nazaran

fizik kullanarak top saklamasi , savunmayi mesgul etmesi de faydali

ama mac basi 1 bilemedin 2 depar ile oynuyor, cok daha iyi hava hakimiyeti beklerdim o da yok , defansa geldiginde yenen gollerde mutlaka kadrajda var, efor dusuklugu nedeniyle hucum presi yok ya da yalandan

yani tamamlayici adamlar olmadiginda bu eksikleri var, bir de o gun kazmaligi ustunde ise sifir fayda ile maci bitiriyor

Hücum presi Yok ya da yalandan? Adam
önde köpek gibi pres yapıyor. Adamın FM De en iyi oynadığı rollerden biri de Çalışkan forvet. Şaka gibisin. Sana Burak müstehak. Önündeki topa gitmeyen, sadece ofsayta koşan.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Benimkine karisma ne demek sen kimsin ya?

Herkes birbirine satasmadan usuluyle kendi yorumunu yapacak

ben gomis i begenmek , veyahut her konuda faydali bulmak zorunda degilim , ister eren oynasin derim ister burak bizde olsa keske derim

benim yorumum beni ilgilendirir , alinti yapip kimseye satasmam ,benden de alinti yapilip da boyle laubali laubali yorumlar yapilmasi durumunda gerekenleri soylerim

herkes digerlerinin yorumunu hazmedecek ya da buralarda takilmayacak

isi sahsilestirip yok sana burak mustehak , yok saka gibisin gibi alayci ifadeler gelirse ben de gerekli uyariyi yaparim

DVxL0soXUAA3QB2

Hral'dan gol bekliyorum

Herkes birbirine satasmadan usuluyle kendi yorumunu yapacak

ben gomis i begenmek , veyahut her konuda faydali bulmak zorunda degilim , ister eren oynasin derim ister burak bizde olsa keske derim

benim yorumum beni ilgilendirir , alinti yapip kimseye satasmam ,benden de alinti yapilip da boyle laubali laubali yorumlar yapilmasi durumunda gerekenleri soylerim

herkes digerlerinin yorumunu hazmedecek ya da buralarda takilmayacak

isi sahsilestirip yok sana burak mustehak , yok saka gibisin gibi alayci ifadeler gelirse ben de gerekli uyariyi yaparim
Cok güzel yazmissin ve genel olarak hak veriyorum.
Ancak, bundan bir süre önce senin de burada yanilinca bunu kabul edin minvalinde mesajlarin oldu.
Halbuki hatirladigim kadari ile sen o arkadasin muhatabbi bile degildin ve mesajlarini yazdigin ton sert, atarli idi diye hatirliyorum.
Ama aynisini senin yaptigini hic görmedim, yanildigin zaman bunu ifade ettigini.
Yani burada elestirdigin insanlar kadar senin de davranislarin yüzde yüz dogru degil.
Ayrica, ortaya bir yorum yaziyor isen buna cevap verilir, verildigi zaman hakaret olmadigi sürece bunu kabul etmek zorundasin, ister begen ister begenme. Cünkü bazi arkadaslarimiz daha soguk kanli, bazisi biraz daha heycanli. Yani burada bana cevap verecekseniz, ben bu cevaplarin su sekil de olmasini istiyorum demen abes bir beklenti.

Son düzenleme:
Lol wordpadi aç oraya yaz yorumlarini ozaman

Ben yorumlarimdan alinti yapilip laubali laubali konusulmasindan hoslanmiyorum

bunu kasten ajite eden olursa kusura bakmasin kendisini usuluyle fircalamaktan kacinmam

benim birinden alinti yaparak o kisinin fikrine "saka gibisin" , "sana bu mustehak" gibi sozler sarf ettigimi gordun mu ?

kendi yorumunuzu yapin

Ben yorumlarimdan alinti yapilip laubali laubali konusulmasindan hoslanmiyorum

bunu kasten ajite eden olursa kusura bakmasin kendisini usuluyle fircalamaktan kacinmam

benim birinden alinti yaparak o kisinin fikrine "saka gibisin" , "sana bu mustehak" gibi sozler sarf ettigimi gordun mu ?

kendi yorumunuzu yapin

sanal alemde yorum yapiyorsun kardesim trt kanalinda maç sonrasi degil

Sen kimsin millete emrivaki yapıyorsun?
Burası bir forum. Senin köşe yazısı yazdığın bir gazete değil.
Alıntı da olur muhatap da olur eleştiri de olur.
Sen insanlara şunu yap bunu yap diyerek burda emir verecek en son kişisin

F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Geri
Üst Alt